Peugeot 308 SW 2014, a Genfben

. Ez az új Peugeot 308 SW, amelyet ma a Genfi Autószalonon mutattak be.
Büszkélkedhet 610 liter csomagtartóval – ez nagyobb, mint a golf és az ülés Leon Estates – és egy különösen körültekintő motor, amely mindössze 85 g/km CO2 -t bocsát ki.
A 308 SW ugyanazon a platformon alapul, mint a 308 ferdehátú, amely lehetővé tette Peugeot számára, hogy 140 kg -ot dobjon el a kimenő SW Kerbweight -ból. Méretei kb. 30 cm-rel hosszabbak, mint a nyílás, de a kialakítás nem távol esik túl messzire az autó által leállított képlettől, beleértve a karom-tervezés körbefutó hátsó lámpáit, valamint a merész, emelkedő gyűrődést mindkét oldalon.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Peugeot 308 Hatch Review
A végső tágassága mellett a Peugeot a 308 SW -vel felszerelt ülésekkel, amelyek laposan összecsukódnak, egyetlen karral a csizmában, valamint egy teljesen sík padlóval. Ez segít a nagy, nehéz tárgyakba csúszni.
A motortartomány tartalmaz egy 1,6 literes Bluehdi dízelolajat, amelynek 85 g/km CO2-kibocsátása megegyezik a hibrid Toyota Auris Touring Sports számára. Más motorok tartalmazzák a 2,0 literes Bluehdi-t, amely 148 lóerővel büszkélkedhet, és egy turbófeltöltős, háromhengeres 1,2 literes motor, akár 128 lóerővel.
• Seat Leon ST Review • Volkswagen Golf Estate Review
A Peugeot új I-Cockpit-megközelítésének belső részei, amelyek szerint a legtöbb modell nagy, 9,7 hüvelykes színes érintőképernyőt kap a középső konzolban, amelyen keresztül a legtöbb fő funkció vezérelhető.
A 308 SW 2014 tavaszán indul. A kiindulási árat nem jelentették be, de azt várják el, hogy a 308 SW körülbelül 16 000 fontot indít.
Ez megvásárol egy belépő szintű hozzáférési modellt, de aktív, csábító és macska díszítés is szerepel a kártyákon. Még a legalapvetőbb modellek is nagyon jól felszereltek, bár LED-es hátsó lámpákkal, LED futó lámpákkal, sebességtartó automatákkal, légconokkal és Bluetooth-tal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *