Uncategorized

Stephen Hammond újból megnyitja a 80 mph -os limit vitát

A kormány továbbra is ellenőrzi a 80 mph sebességkorlátozás lehetőségét, állítja Stephen Hammond hordozó miniszter.
Megjegyzései a Manchesteri Konzervatív Párt Konferencián egy béren kívüli ülésén érkeztek, és kiemelte a Közlekedési Minisztérium súlyos véleménykülönbségét.
Philip Hammond közlekedési titkár 2011 -ben jelentette be a terveket, mielőtt a jelenlegi Patrick McLoughlin titkár kizárta a kilátást az év elején.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

De most Stephen Hammond azt mondta, hogy „újra meg kell vizsgálni”. Azt mondta egy aktivistának: „(Philip) Hammond félelmetes támogatója, 80 mérföld / óra. Szerinte ez az ideális dolog.
“Ez nem egyetemes nézet a kollégáim között, és jelenleg, mert jelentős számú más dolog van, nem hagytuk abba a munkát, de ez nem prioritás.
“Tekintettel arra, hogy sok ember 80 mérföld / óra sebességgel utazik, és óránként 80 mérföldet hajthatunk végre, valamilyen szakaszban vissza akarunk térni és megnézni.”
• A 80 mph sebességkorlátozás továbbra is a kormányzati napirenden
Ez év elején Stephen Hammond kizárólag azt mondta az Automobile Express -nek, hogy a 80 mph -es korlátozások 2014 -ben kezdődnek. Azt mondta: „Ez [80 mph] nem halott. Gondolkodunk rajta; Arra gondolunk, hogyan tudnánk kipróbálni, nem pedig konzultációra.
„Úgy gondolom, hogy elengedhetetlen lenne egy jó bizonyítékokon alapuló tárgyalás. Még mindig dolgozunk ezen, és azt gyanítom, hogy ősszel tudunk mondani valamit erről. ”
De néhány napon belül a főnöke, Patrick McLoughlin nagyon nyilvánosan lecsapta őt, aki azt mondta a The Times -nak: „Ez nem valami, ami kiemelt prioritás.” És egy McLoughlinhez közeli forrás hozzátette: “Ez nem fog megtörténni Patrick McLoughlin -vel, mint hordozó titkárral.”
Most Stephen Hammond újból megnyitotta a vitát – bár elutasította, hogy elmondja -e a törvényt, ha 80 mph sebességgel vezetett -e, amikor nyomást gyakoroltak.
Ön támogatja a nemzeti sebességkorlátozást 80 mph -ra? Vagy ellenzi az ötletet? Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *