Thierry Bolloré elhagyta a Renault vezérigazgatója

A hír egy hivatalos márkanyilatkozatot, amely kimondja, hogy az igazgatóság „kielégíti a csoport vállalatirányítását”.
Úgy gondolják, hogy a lépés megnyugtatja a szövetségi partner Nissan-t, mivel Bolloré szorosan kapcsolódott az ex-csoport vezérigazgatójához, Carlos Ghosn-hoz. Ghosn -t tavaly novemberben tartóztatták le a monetáris kötelességszegés nyilatkozatainak megfelelően. A jövőre a bíróságon jelenik meg, és a japán vádakkal foglalkozik, amelyekkel a Nissan pénzeszközeit személyes felhasználásra használta, és hogy felfújja saját fizetését.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A Nissan gyárak “nem fenntarthatatlan” ügylet nélkül Brexit
A Ghosn -ból származó kapcsolatok kiküszöbölésére irányuló mozdulatokat döntő fontosságúnak tekintik a csoport jövője szempontjából, biztosítva a monetáris piacok instabilitását, tekintettel a szövetségre a letartóztatása eredményeként. A Renaut részvényköltsége 20 % -kal esett vissza a híreknek, míg a Nissan’s 35 % -kal esett vissza. A Renault 43 % -os részesedéssel rendelkezik a Nissanban, míg a Nissan 15 % -os részesedéssel rendelkezik a Renaultban.
A hír megfelel a legfrissebb nyilatkozatnak, miszerint a Nissan új vezérigazgatót mutatott be. Makoto Uchida, korábban a márka kínai műveleteinek vezetésével, Hiroto Saikawa helyét vette át, akit szeptemberben elhagytak egy fizetési sorban a gyártóban. Az Ex Michelin pénzügyi igazgatóját és Jean-Dominique Senard ügyvezetõ partnerét januárban Ghosn helyettesítőjévé nevezték ki.
A Bolloré távozása után, a jelenlegi, Clotilde Delbos, a jelenlegi fõ monetáris rendõrség átmenetileg vette át a helyét.
Szorító vagy Abotu a Renault jövőjének? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *