Watchdog: A kereskedő túladatai a garanciajavításon

azon tűnődött, vajon a kereskedő túlterhelt -e téged? Nos, Stewart Edward tudja, hogy van – és még bizonyítéka van.
Foglalta négyéves Fiat 500-at a Plymouth-i Vospers javítására, és azt mondták, hogy az autóra új felfüggesztési karra van szüksége, és hogy a sebességváltó olajtömítését cserélni kell.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A munka befejezése után Stewart, a Devon Ivybridge -ből, emlékezett rá, hogy negyedik éves garanciát vállalt. De amikor kapcsolatba lépett a szolgáltatóval, azt mondta neki, hogy ez csak a 400 GBP -es számla egy részét fedezi, így 95 fontot fizet. A társaság tisztában volt a „könyv” időkkel – a Fiat hivatalos becsléseivel kapcsolatban, hogy mennyi ideig kell tartania a munkát -, és így tudta, hogy a kereskedő túlterhelt.
„Tájékoztattam, hogy a felfüggesztési kar cseréjének Fiat könyv ideje 1,5 óra volt, de a Vospers 2,3 órát töltött fel” – mondta egy felháborodott Stewart. “Az olajtömítés könyv ideje 0,85 óra volt, de 1,5 órán keresztül számítottak fel.”
A Vospers most bocsánatot kért, és elküldte Stewartnak a túlterhelt órák ellenőrzését, és elégedett volt azzal, hogy problémája rendeződött. Ugyanakkor azt mondta nekünk, hogy „soha nem kellett volna panaszkodni”. És hozzátette: “Ha nem benyújtottam volna a garanciavállalási igényt, nem tudtam volna, hogy letépnek.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *