Uncategorized

A Jaguar Land Rover valóban új csúcskategóriás márkát szeretne vásárolni?

A Jaguar Land Rover új, csúcskategóriás vagy innovációs márka vásárlását vizsgálja, az online közzétett Bloomberg jelentés szerint. A JLR szóvivője elutasította a pletykákat, azonban a jövőben nem zárta ki az esélyeket.
A Bloomberg cikk szerint a Jaguar Land Rover már számos gyártóval tárgyal. Az egyik paraméter állítólag az, hogy a kiválasztott márkának a JLR jelenlegi csúcskategóriás járművek portfóliójában kell lennie, amely önmagában a szülői üzleti Tata Motors bevételeinek nagy 78 % -át teszi ki.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A márkához közeli forrás azonban lecsökkentette a javaslatokat, arra utalva, hogy bár mindig megvizsgálja a piacon történő beállításának megerősítésének módszereit, jelenleg nem zajlottak ilyen tárgyalások.
A Bloomberg kijelenti, hogy a JLR a járművek sokféleségét kívánja összegyűjteni, mivel a magas rangú tisztviselők úgy vélik, hogy ez az egyetlen módszer, amellyel versenyképes maradni a csúcskategóriás óriásokkal, mint például a Mercedes, valamint a BMW. Ugyanígy kijelenti, hogy a Tata hajlandó támogatni az ajánlatokat, ha szükséges, és 2008 -ban 2,4 milliárd dollárért (1,8 milliárd font) vásárolt. Mivel azonban a Variety Rover már a piac teteje felé (150 000 font plusz), a fenti szuper-luxusos jármű területének területe felé mutat.
Ez év elején a Jaguar Land Rover több mint 18 millió font összegű összeget fektetett be a Lyft utazási szolgáltatásba. Az internetes forrásokban a biztosítási igény szerint a JLR együttműködik a San Francisco-i székhelyű Lyft-szel az autonóm járművek létrehozásában. Lehet, hogy a technika a jövőben potenciálisan kiszűri a Jaguar, valamint a Land Rover mintákat.
Az I-PACE ötlet bevezetése a tavalyi Los Angeles-i Autószalonon utalt arra az irányra, amelyben a JLR be akar lépni, mivel az elektromos járművek az előrehaladási program élvonalában állnak. Az I-PACE produkciós verziói 2018-ban kerülnek forgalomba egy új I-PACE Etrophy Racing sorozatmal együtt, amelynek célja az E-vel együtt támogatni és futtatni az E-vel együtt.
Úgy gondolja, hogy a Jaguar Land Rovernek be kell fektetnie egy új csúcskategóriás márkába? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *