Az egyszeri elektromos Ford Mustang Cobra Jet 1400 Dragster bemutatott

Ez a Ford Mustang Cobra Jet 1400. Ez az amerikai márka első gyárilag kifejlesztett, EV Dragster prototípusa, amelyet a Ford elektromos hajtóműveinek képességeinek bemutatására építettek. Az ezekben a képekben bemutatott autó továbbra is fejlesztés alatt áll, de arra számítunk, hogy a késztermék megjelenik a Las Vegas -i Sema Show -n.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Ford állítólagos teljesítményértékei lenyűgözőek. Van egy (de meglehetősen nagy) elektromos motor, amely elölre van szerelve, amely 1400 lóerő és gyakorlatilag 1500 nm nyomatékot termel. Az energiát egy szekvenciális sebességváltó révén küldjük el a hátsó kerekekbe – amelyek mindegyike lehetővé teszi az elektromos kobra -sugárhajtású sugárhajtóművek számára, hogy mindössze nyolc másodperc alatt átlépjék a negyed mérföldes jelet, sokkal több, mint 170 mph -en.

A világ leggyorsabb úti autók 2020

A Drag Car alváz frissítésének tipikus csomagja is szerepel. A Ford a COBRA sugárhajtót teljes ketrecbe, húsosabb felfüggesztéssel, felfelé fekvő fékekkel és egy pár hatalmas Mickey Thompson hátsó gumiabroncsokkal felszerelte. Van még egy ejtőernyős rendszer (amint azt a felső üzemanyag-dragster-en találják), amely segít lelassítani az autót a pálya végén, valamint egy kerékrudat, amely megakadályozza, hogy az autó átforduljon a kiindulási sorból.
A Ford új, All-elektromos Mustang Cobra Jet 1400 szintén tiszteleg a márka eredeti gyárban kifejlesztett húzó-racerjének-az 1968-as Mustang 428 Cobra Jet-nek. Ezt egy karburált 7,0 literes V8 motor hajtotta, amely 400 lóerővel felfelé termelt; Bár a Ford körülbelül 330 lóerőre értékelte annak érdekében, hogy megbékítse a biztosítótársaságokat és becsapja a Dragstrip szabályozókat.
Dave Pericak, a Ford Icons globális igazgatója elmondta: „A Ford mindig a Motorsport -t használt az innováció bemutatására. Az elektromos hajtóművek teljesen új típusú teljesítményt nyújtanak nekünk, és az All-elektromos COBRA Jet 1400 egy példa az új technológia abszolút korlátozására. Nagyon örülünk, hogy bemutatjuk, mi lehetséges egy izgalmas évben, amikor az all-elektromos Mustang Mach-E csatlakozik a Mustang családhoz. ”
Mit csinálsz a Ford Mustang Cobra Jet 1400 -ról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *