Oxford, hogy megszerezze Európa „legerősebb” elektromos autó töltőedényét

Európa legerősebb elektromos autó töltési központját Oxfordban építik, 2021 -es utolsó negyedévben, 38 gyors és gyors állami töltési ponttal.
A Pivot Power „Energy Superhub Oxford” -nál a Redbridge Park & ​​Ride -ban akár 10MW teljesítmény is lesz, és az első a 40 hasonló tervezett hely közül. Az Oxford Hub 10 -es 300 kW -os töltőnek ad otthont, amelyek képesek egyszerre 14 EV -t tölteni, és 20 perc alatt 300 mérföldes távolságot adnak hozzá. Jelenleg csak a legfejlettebb EV -k a piacon – mint például a Porsche Taycan – képesek ilyen sebességgel tölteni, de a jövőben több modellt indítanak ezzel a képességgel.

Tiszta levegő zónák: Oxford Zez pilóta élőben megy

A szuperhub egy tucat 250 kW-os Tesla töltővel és 16 7-22 kW Wenea töltési ponttal is szerepel. A Pivot Power szerint a webhely tovább növekszik, hogy kielégítse az EV töltési igényeit az Oxford területén az elkövetkező 30 évben.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A 41 millió font összegű csomópont közvetlenül kapcsolódik a nagyfeszültségű nemzeti hálózathoz, így nem fog megterhelni a helyi villamosenergia-ellátást. 100 % megújuló energiával táplálja, amelyek közül néhány napelemekkel borított tetőből származik.
A webhely nem sokkal azután, hogy Oxford augusztusban bemutatja az új, nulla kibocsátási zónáját, amely a városközpont kis területén aktív lesz, évente 365 napig 7 és 7 óra között, mielőtt 2022 -ben bővülne, hogy lefedje a nagyobb területet a nagyobb területen, hogy a nagyobb területet a nagyobb területeken fedezzék a nagyobb területeket. város. A 75 g/km-nél kevesebb CO2-nál kevesebb hibrid napi 2 fontot számít fel a zónába való belépéshez, míg a díj 4 euró 4-es benzinért és Euro 6 dízel járművekért, és 10 font az euro 4-es benzin és az euró előtt 6 dízel jármű.
Oxford célja, hogy 2040-ig teljesen szén-semleges legyen, egy évtizeddel megelőzve az Egyesült Királyság többi részét. Mint ilyen, az Oxford Városi Tanács támogatja a csomópontot, Cllr Tom Hayes -rel, a Green Transport és a Zero Carbon kabinettagja mellett, mondván, hogy a város az ilyen típusú projektek „természetes otthona”.
Matt Allen, a Pivot Power vezérigazgatója elmondta, hogy az Oxford Superhub „egy terv, amelyet az ország egész területén meg akarunk replikálni”.

Michiel Langezaal, a Fasted vezérigazgatója hozzátette: „A nagy állomások az egyetlen módja annak, hogy az utakra érkező EV -k exponenciálisan növekvő számát biztosítsák.”
Kattintson ide a jelenleg eladó legjobb elektromos autók listájához …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *