Uncategorized

A Lexus ES árképzési és specifikációja

a Lexus megerősítette az új ES szalon teljes árazását és specifikációit. A BMW 5 sorozatú Challenger 35 150 GBP -től kezdődik, amikor október 1 -jén kezdődnek a megrendelések, ami az ES 300h £ 1,605 olcsóbbá teszi, mint a belépő szintű – és kevésbé hatalmas – BMW 520i SE.
Három vágási szint közül lehet választani: ES, Sport és Takumi. A belépő szintű modell szabványos készlete magában foglalja a 17 hüvelykes könnyűfém kerekeket, egy nyolc hüvelykes navigációs rendszert, parkolóérzékelőket, valamint az elektromosan állítható és fűtött első üléseket. A sportmodellek 38 150 GBP-től fizetnek, adjunk hozzá 19 hüvelykes könnyűfém kerekeket, egy karosszériakészletet, adaptív lengéscsillapítókat és sportüléseket.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A Lexus ES oldalsó kamerákkal indul Japánban, az oldalsó tükrök helyett
Az ES Takumi sokkal többet fizet 7500 fontba, mint a sport, és nagyjából az összes rendelkezésre álló technológiát dobja be. A továbbfejlesztett infotainment képernyő 12,3 hüvelykes lépések, és a 360 fokos kamera kijelzőjeként működik, és egy Mark Levinson térhatású hangrendszerhez van csatlakoztatva. Még több Takumi extrém közé tartozik a fűtött és fekvő hátsó ülések, három zóna légkondicionáló, adaptív, távolsági LED -es fényszórók és egy hajtómű, amelyet a hátsó lökhárító alatt egy láb hullámával lehet kinyitni.
A frissítőcsomagok lehetővé teszik az ES és az ES Sport -vásárlók számára, hogy válasszon opcionális extrákat. Az ES Premium Pack 3500 fontba kerül, és hozzáadja a bőr kárpitját, a fűtött első üléseket, a LED fényszórókat és számos biztonsági rendszert, beleértve a vak foltok megfigyelését és a hátsó keresztirányú figyelmeztetést.
A sport két csomaggal kapható: A tech és a biztonsági csomag LED -es lámpákat, vezeték nélküli töltési pontokat ad hozzá az okostelefonokhoz és egy fűtött kormánykerék 700 fontért, míg a 4000 font összegű Takumi csomag a Mark Levinson Sound System -t, a Head Up Display -t biztosítja , egy hátsó képernyő napsütés, egy 12,3 hüvelykes infotainment képernyő és egy motoros bootlid.
A hátsókerék-meghajtó GS-vel ellentétben, amelyet helyettesít, az ES elküldi az erejét az első kerekekhez. Csak egy erőátviteli beállítás áll rendelkezésre: 2,5 literes négyhengeres benzin, amelyet egy hibrid rendszerrel és CVT automatikus sebességváltóval párosítanak. Összesen 215 lóerővel áll elő, és állítólag 60,1mpg -ot ad vissza a WLTP tesztelési cikluson.

Executive autót keres? Vessen egy pillantást a legjobban eladó …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *