Új 2020 Byton M-Byte Electric Car megerősítve az Egyesült Királyságban

A Byton M-Byte jobb oldali meghajtóban készül, és 2021 végéig eladásra kerül az Egyesült Királyságban, a társaság társalapítója és vezérigazgatója. Megerősítették a Car Express -nek.
A Frankfurti Motor Show termelési formájában feltárva az M-Byte egy 4,9 méter hosszú tiszta elektromos SUV, legfeljebb 286 mérföldes távolsággal. Kiemelkedő funkciója egy látványos, 48 ​​hüvelykes ívelt OLED 4K kijelző, amely a legjobban a műszerfal szélességén fut – és két további képernyőn vezérelhető, az egyiket rögzített kormánykerék -hubra szereljük.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb eladó elektromos autók
Az autót egy teljesen új gyárban építik, Nanjingben, Kínában, és a létesítmény évente akár 300 000 autóval rendelkezik. Az M-Byte első szállítása a kínai ügyfelek számára lesz jövő nyáron, de a cég társalapítója és vezérigazgatója, Daniel Kirchert azt mondta a Car Expressnek: „Úgy gondoljuk, hogy az Egyesült Királyságban nagy potenciál van számunkra és az M-Byte számára. Tehát igen, abszolút, jobbra meghajtóba kerülünk, és ott eladjuk. Lehet, hogy nem pontosan ugyanabban az időben, mint Európa többi része, de biztos vagyok benne, hogy 2021 -et tudunk készíteni. ”
9

Kirchert szerint az ellentmondásosan nagy kijelző a Byton „aláírása” lesz, és hogy a vállalat következő két járművén szerepel: egy szalon, amelyet valószínűleg K-Byte-nak hívnak, és egy hétüléses SUV-t. „A szedán gyorsan követni fog – mondta Kirchert -, és müncheni irodánkban már a fejlesztés utolsó szakaszában vannak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *