Uncategorized

A McLaren P1 belső tere

McLaren feltárta a P1 szuperautó első belső képeit, bemutatva egy vezető-központú, könnyű és verseny ihletésű pilótafülkét.
A szennyezetlen középső konzol gombokkal rendelkezik a sebességváltó, a felfüggesztés és a tapadásvezérlő beállításokhoz, valamint az éghajlat -szabályozás vezérlőelemeihez, de nagyon kevés más. A 12C -hez hasonlóan, az infotainment nagy részét egy függőlegesen szerelt érintőképernyőn keresztül szabályozzák.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A műszerfürt most már teljesen digitális, és csak az illesztőprogram számára szükséges információkat jeleníti meg. Attól függően, hogy a TheP1 melyik üzemmódban van, a kijelző megváltozik, hogy olyan információkat tartalmazzon, mint egy F1-ihlette Gearshift jelző.
Ez nem a normál, zsúfolt kabin, amelyet néhány szuperkocsiban talál, egy hatalmas szélvédővel, amely növeli a láthatóságot és a napfénytetőt, hogy segítse a belső tereket.
Annak ellenére, hogy a luxus kényelmi szolgáltatások, mint például a Sat-Nav, valamint a fény és a tágas érzés, McLaren szívesen rámutat arra, hogy a P1 mennyire koncentrál. Sok belső felületet fedeznek fel, hogy megtakarítsák a súlyt, feltárva az alatta lévő szénszálat. A szénszálas felületek tetején sem található fényes lakkréteg, amely összesen 1,5 kg -ot takarít meg.
Annak érdekében, hogy képet kapjon arról, hogy mennyire koncentrál a P1 -re, a McLaren még az összes belső hangot is eltávolította, és csak akkor fog szőnyeget tartalmazni, ha azt kéri. Még akkor is egy speciális könnyű háttérrel felszerelt.
A versenyülések mindössze 10,5 kg súlyúak, és oda -vissza mozgathatók, de 28 fokos fekvő szögben vannak rögzítve. Ha sisakot fog viselni, akkor 32 fokkal áthelyezhető, hogy egy kicsit több fejhelyre ingyenes. Az ülés magassága a tulajdonos és az utas számára testreszabva van. A normál biztonsági övek mellett hatpontos hevedereket lehet hozzáadni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *