Uncategorized

A 2020-as év Performance járműve: A Porsche 911

, mégis sokkal több verzióját a Porsche híres 911-es verziója, köztük a Supercar-Quick 641BHP Turbo S, valamint a retro stílusú Targa-variáns, balesesivel, a bales-i bales-variánssal. Összehúzódó üveg kagyló elrendezés, hogy támogassák az alapvető kupé és a kabriolet modelleket.
Ez azt jelzi, hogy még sokkal több lehetőség van a vásárlók számára, valamint a 911 -es sorozat fedezi a még nagyobb képességet, ezért még mindig ez az elsődleges teljesítményű autónk. A Porsche legfrissebb verziója nagyobb és nehezebb lehet, mint valaha, bár még mindig úgy érzi, mint egy 911 vezetés, egy száraz, reszkás, lapos hat hangzással a hátsó szerelt motorból, amely meghatározza az autó dinamikáját.

Porsche 911 áttekintés

Ugyanígy drágább, mint valaha, a 911-es fajta 82 795 GBP-től kezdődött, ezért választottunk egy alap-spec Carrera-t. A 380 lóerős kimenetének, valamint a turbófeltöltős 3,0 literes motorból származó 450 nm-es nyomatéknak köszönhetően még mindig sokkal több, mint elegendő teljesítmény a Carrera számára, 0-62 mph 4,2 másodperc alatt.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az összes 911-es számú PDK kettős tengelykapcsoló csak egyelőre, tehát kivételesen egyszerű vezetni minden helyzetben, ami a 911-es védjegy kettősségének része. Az orrban lévő 132 literes poggyász-öböl, valamint két kis hátsó ülés a gyerekeknek (vagy még egy 264 liter poggyásznak), a Porsche szintén hiteles praktikusságot használ egy sportautó számára.
8

Még az expozíció is fantasztikus, míg ez a 992-es generációs 911 sokkal okosabb, kortárs kabinnal rendelkezik, a Porsche legfrissebb infotainmentjével együtt, amelyek mindkettő jóval elöregednek néhány év eladását követően. Hasonlóképpen sokkal több illesztőprogram-súgó-rendszer áll rendelkezésre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *