Uncategorized

Új Variety Rover Evoque Hybrid a módszeren

Az új második generációs fajta Rover Evoque hibrid technológiát fog működni, az Auto Revead megerősítheti. Az új formatervezés tesztelést kapott az Egyesült Királyságban, valamint a regisztráció 2,0 literes autók és teherautó, hibrid elektromos üzemanyag-típusú.
Noha a Land Rover szóvivője megtagadta a kommentálást, az Auto Reveal megérti, hogy az autók és a teherautók 2,0 literes dízel-ingenium-motort fognak működtetni egy 48 V-os mérsékelt hibrid rendszerrel.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Variety Rover Evoque Review
Az új autók és teherautók a tiszteletreméltó D8 platform erősen felülvizsgált változatán alapulnak, amelyet nem lehet megérteni, hogy nem képes integrálni a plug-in technológiát. Egy 48 V -os rendszer azonban formában és lehetővé teszi az Evoque számára, hogy rövid távolságon keresztül elektromos üzemmódban futhasson. Hasonlóképpen segíti a fojtószelep reakciójának fokozását, megszabadulni a turbó késésektől, valamint az üzemanyag -hatékonyság fokozását.
A Jaguar Land Rover vezérigazgatója, Ralf Speth szeptemberben kiderítette, hogy minden 2020 után bevezetett új tervezés az elektromozást, valamint ez a mérsékelt hibrid rendszer lehetővé tenné az új Evoque-t, valamint a következő generációs felfedező sportot, amely szintén a D8 platformon ül, hogy a D8 platformon üljön, hogy a D8 platformon üljön online, mint ez a számlázás. A Jaguar új E-Pace SUV-je szintén pontosan ugyanazon az alváz-kialakításon alapul, tehát az is a mérsékelt hibrid technikához vezethet.
Arra számítunk, hogy az új Evoque az év vége felé kerül, potenciálisan a novemberi Los Angeles -i Autószalonon, valamint 2019 első felében eladásra kerül. távol, 2021 -ben várható kitettséggel.
Ahogyan a speciális előnézetünk már kiderült, az új Evoque az evolúciós stílusokat fog működni, hasonló profiljával a meglévő autókhoz és teherautókhoz, valamint az elülső és a hátsó részén lévő Velar Velar Velar Velar útmutatásaival. A Jaguar E-Pace-val összhangban azonban várhatóan 20 mm-rel hosszabb lesz, hogy továbbfejlesztett utazót és poggyászot kínáljon.
Az elektromosítés nem az egyetlen érdekes dolog, ami a JLR -nél történik. Nézze meg a Marque mélyen lenyűgöző Jaguar Land Rover hagyományos munkáinak funkcióját.
Szerezze be a legújabb elektromos autók és teherautók híreit, értékeléseit, valamint elemzést a Wringelectric.com webhelyen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *