A Range Rover Evoque Sport szervezett

Land Rover a Variety Rover Evoque gyorsabb és sportosabb kiadását tervezi, amely valószínűleg jelölt Evoque Sport lesz, az Automobile Reveal megtanulta. A hír a Pekingi Autószalonon a stílus igazgatójával készített interjú során jelent meg.
“Olyan messzire mehetsz az Evoque -val, ám a járműben annyira ideális az, hogy van, amit telefonálok a gyilkos arányok” – mondta McGovern. “Jelenleg megnézzük a Cabriolet és a Special Editions -t is – például sokkal nyilvánvalóan stílusosabban csinálunk.”
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A vezetők a múltban utaltak az Evoque előadási változatára, ám ez az első alkalom, amikor valaki egyenesen kijelentette. A kinyilatkoztatás szintén jól időzített volt, mivel az Audi show -teremben bemutatta az RS Q3 koncepciót, amely az autó közvetlen riválisát nézi meg.
“Az Evoque -vásárlók nyolcvan százaléka teljesen új a Land Rover márkájában” – mondta McGovern. Hozzátette, hogy ez lehetővé tette a márka számára a határok átlépését, amellett, hogy kibővítse varázsa olyan mintákkal, mint például az Evoque Cabrio, valamint a Special Edition a Victoria Beckham -rel. Ugyanakkor ez az Evoque Sport, amelyre a rajongók vártak.
A McGovern nem ment olyan messzire, hogy ellenőrizze, mely motorokat kínálnak, ám a jelenlegi 240 lóerős 2,0 literes négyhengeres turbó előrelépése kockázatmentes tétnek tűnik. A Ford-eredetű EcoBoost motort már 296 lóerőre hangolták a Radical Pradical lecsupaszított SR3 szuperautójában, tehát sokkal több energia lehetséges.
Tekintettel a dízelüzemű Evoques népszerűségére, a Performance Diesel szintén lehet a kártyákon. Ez felhasználná a 2,2 literes SD4 motort, amelyet 190 lóerősségről 210 lóerőre növelnek, valamint egy kicsit 0-60 mph-t végeznek egy kicsit hét másodperc alatt.
A Land Rover tervezői várhatóan nagyobb kerekeket és egy húsos testkötőt adnak hozzá. A sportfelfüggesztés körülbelül 10 mm -rel csökkenti a járművet, míg a nagyobb fékek és élesebb kormányzás biztosítja, hogy a kezelés javuljon.
A korai napok az Evoque életciklusában, valamint a kínálatnak nehézsége van a kereslet kielégítésére. Tehát ne várja el, hogy az Evoque Sport legkorábban a következő év végéig debütáljon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *