Uncategorized

A Volkswagen Scirocco újjászületett, mint a Hot Electric Coupe

A Volkswagen Scirocco-t újból újból feltalálták a következő generációhoz, és ez a cég új, All-elektromos MEB platformján, az Auto Express-en alapul. felfedheti.
Az exkluzív képeink által itt előnézet, a Scirocco EV sok alkotóelemét megosztja a VW közelgő I.D. A tiszta elektromos autók családja. Ez lehetővé teszi az új modell számára, hogy megőrizze a jelenlegi autó kompakt méreteit, és jelentősen továbbfejlesztett belső teret kínáljon.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A jelenleg eladó legjobb elektromos autók
Kizárólag az Auto Express -rel beszélve, a Volkswagen K + F főnöke, Dr. Frank Welsch elmondta nekünk, hogy a Scirocco név használatához – amely 1974 -ben csatlakozott a VW sorozathoz -, az új autó olyan aspektusai voltak, amelyeknek érintetlenül kell maradniuk.
“Számomra csak a [Scirocco] -ot használhatjuk egy sportos kétajtós kupéhoz”-mondta. „Nem vagyunk tisztázva, hogyan fogunk ilyen autót csinálni, és arra gondolunk, hogy érdekes koncepciót készítünk -e az elektromos platformon; Ez egy fantasztikus és szórakoztató autó lehet. ”
“Az új kis kupé lehetőségeire gondolunk” – tette hozzá. „Az érzelmi autók koncepcióján dolgozunk. A Volkswagennek mindig van ajánlata az érzelmi autók számára. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *