A helyi utak 1,7 milliárd font összegű beruházáshoz

a regionális utaknak 1,7 milliárd font befektetést kell kapniuk a munkahidak javításához, valamint a fúrólyukak kitöltésére – jelentette be a Transfer meghatározott titkára.
Grant Shapps, az Egyesült Királyság kormányának mindennapi koronavírus -eligazításán beszélt, kijelentette, hogy az átruházás döntő funkcióval rendelkezik a pandémia jelenlegi szakaszában, valamint emlékeztette a briteket, hogy megakadályozzák a nyilvános átadást, ha egyáltalán lehetséges. Az átadási titkár tanácsát mindenkinek, aki nem tud járni vagy munkába járni, hozzáférhet egy járműhöz, az volt, hogy „kérjük, használja”.

A POTHOLE követelései: Pontosan hogyan lehet biztosítási igényt az autójának károsodása miatt

Az 1,7 milliárd font összegű csomagot körülbelül 11 millió rúgás kitöltésére használják fel a regionális utakon, amelyek nemcsak a járműveket károsítják, ugyanakkor veszélyesek a kerékpározókkal, valamint az e-csapatokra, amelyek utóbbit a következőkre tervezik. Hónap annak megtudása érdekében, hogy legalizálhatók -e felhasználásra az Egyesült Királyság utakon.
Elektromos jármű töltés
A kormány szintén feltárta, hogy a mai nap 2023 -ig legalább hat gyors EV töltési pontot állítson fel Anglia minden autópálya -szerelői állomásán, 10 -re, valamint a nagyobb helyszíneken 12 -re, valamint 12 -re emelkedik. 2030 -ra 2500 gyors töltőnek kell lennie az Egyesült Királyság autópályáin, valamint egy utakon, valamint 2035 -re.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Nicholas Lyes, a RAC Roads Policy vezetője kommentálta: „Arra törekedtünk, hogy a fontos útkarbantartás felgyorsuljon az utakra gondolkodva, az utakra sokkal csendesebbek voltak, mint a normálnál, ezért üdvözöljük az átadási titkár nyilatkozatát.
„Saját adataink azt mutatják, hogy a gödrökkel kapcsolatos bontások kissé növekedtek az év első negyedévében, mint az előző év azonos időszakához képest, még akkor is, ha az Egyesült Királyság zárva állt az időszak végének végére.
„Különösen üdvözlendő, hogy a miniszterek kiküszöbölik a komplex és bürokratikus ajánlattételi eljárásokat, amelyekkel a regionális hatóságoknak általában meg kell járniuk ezekre az alapokra, amelyek felgyorsítják a javításokat.
„Hasonlóképpen üdvözöljük a kormány azon tervét, hogy fellendítse a Fast ChargePoint hálózatot Anglia stratégiai úthálózatán. A változatosság stresszével és szorongásával kapcsolatos aggodalmak továbbra is fennállnak, különösen akkor, ha a járművezetőknek a járművek hosszabb utazásaira vonatkozóan igényelnek, ezért az autópálya szolgáltatási területein a gyors töltési pontok kínálatának növelése segíti a járművezetők átalakítását, akik azt hiszik, hogy egy elektromos járművet vásárolnak valóban. ”

Elegendő lesz -e 1,7 milliárd font az Egyesült Királyság regionális úthálózatának javításához? Mondja el az alábbi nézetét …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *