Uncategorized

A Mazda MX-5 Price és a megjelenési dátum kiderült

A vadonatúj Mazda MX-5 a 2015-ös leginkább várt autók egyike, és a negyedik generációs Roadster április 27-én megrendelhető lesz. Az árak 18 495 fontnál kezdődnek az 1,5 literes Skyactiv benzinnél, és 23 295 fontra emelkednek.
Öt specifikációt és két benzinmotorot kínálnak az indításkor, hét színválaszték mellett. Ez a címsor ára megkapja a természetesen szívható 1,5 literes benzinegységet, amely 129 lóerő és 139 g/km CO2-t termel.
17

A Base SE specifikációja LED fényszórókkal, 16 hüvelykes ötvözetekkel, bőr kormánykerékkel, elektromos fűtött tükrökkel és légkondicionálással érkezik. Egy extra 740 GBP SE-L hozzáadja a nappali futófényeket, az éghajlat-szabályozást, a Bluetooth-ot és egy hét hüvelykes színes érintőképernyőt, DAB-val és Bluetooth-val.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A 159 lóerős 2,0 literes SkyActiv benzinmotor 20 095 £ -tól kezdődik, és 17 hüvelykes pisztoly ötvözetekkel, korlátozott csúszású differenciálművekkel, fekete ajtó tükrökkel és egy rugógasszonygal jelöli. 600 £ megkapja a se-l navigus specifikációját és egy érintőképernyős navigációs egységet.
17

A Top-Spec Sport 22 695 fontnál kezdődik, és felrobbanott felfüggesztést ad a Bilstein lengéscsillapítókkal, az adaptív automatikus lámpákkal és az ablaktörlőkkel, a jármű parkolóérzékelőivel, a kulcs nélküli belépéssel, a sáv indulási figyelmeztetésével és a prémium Bose hangrendszerrel.
A rövid opciók listája tartalmazza a keresztirányú riasztást, a vak helyfigyelést és a barnás bőr kárpitozást. A Mazda most előrendelést fog tenni a kétüléshez, de az online konfigurátor a 27. napon él, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy meghatározzák modellüket.
Most olvassa el a teljes Mazda MX-5 áttekintést.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *