A Jeep, a Dodge és a Chrysler Sema Concepts

Fiat Chrysler Mopar Special Parts Divíziójáról ismert, hogy minden évben kiszorítja a hajót a SEMA kiállításon, és 2016 nem különbözik egymástól. A cég összesen hat módosított koncepcióautót mutatott be, mielőtt debütált a Las Vegas Show padlóján, beleértve egy Hemi-motoros Jeep Wrangler-t és az 1971-es Dodge Challenger újratervezett.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Mint általában, a MOPAR a fogalmakat hozta létre annak érdekében, hogy visszajelzést kapjon a rajongóktól és a potenciális vásárlóktól. Ha tetszik, az FCA fontolóra veszi a módosító alkatrészek néhány (vagy mindegyikének) hozzáadását a MOPAR brosúrához az ügyfelek vásárlásához. Itt található a hat fogalom mindegyikének megsemmisítése:
Dodge Shakedown Challenger
23

Valószínűleg a legizgalmasabb FCA SEMA koncepció rajongó szempontjából a Dodge Shakedown Challenger. A Frankenstein alkotása egy klasszikus 1971 -es Challenger -et használ, mint egy hajtómű és testrészt, amelyet a mai Challengerből ültettek át.
• A legjobb izomautók minden időkben
A külseje egyedi, az eredeti Challenger karosszériával borotvált és eltávolítva az ajtófogantyúkat, a csepp síneket és az üzemanyag -töltősapkát. A Mopar hozzáadott egy funkcionális Shaker motorháztető, a „Bitchin Black” szatén festékmaralat matricákkal, és átalakította az elülső és a hátsó végeket, hogy beépítse a mai Challenger LED -es lámpáit. Belül a belső teret erősen frissítették ülésekkel és kormánykerékkel a Dodge Viperből és a modern hangszerekből. Ahol a hátsó ülések régen voltak, ott található egy tárolóhely a versenyeszközökhöz és a tűzoltó készülékhez, miközben az ajtók az autó távoli reteszelésén keresztül kinyílnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *