Uncategorized

Az új belépő szintű McLaren 540C Kínában

egy új belépő szintű McLaren 540C-t mutattak be a 2015-ös Shanghai Autószalonon, alátámasztva a nemrégiben feltárt 570-es éveket a márka sportsorozatában.
Az 540C-t most előrendelhetik, a jövő év elején az első szállításokkal. Az árak 126 000 fontotól kezdődnek-közvetlen versenybe helyezve a Porsche 911 Turbo, az Audi R8 V10 és a Mercedes AMG-GT S.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az 540C -nek számított „a sok elérhető McLaren” -nek számítva az 540C a negyedik új McLaren, amelyet ebben az évben indítanak, folytatva a brit gyártó intenzív modelljét. Megosztja platformját a 143 250 font 570 -es évekkel, ugyanazon szénszálas Monocell II alváz és alumínium karosszéria panelekkel.
7

Az 540C finoman felülvizsgált aerodinamikai csomagot és egy új ötvözet -kerék kialakítást kap, hogy elválasztja az 570 -es évekből. A 19 hüvelykes (elülső) és a 20 hüvelykes (hátsó) kerekeket a Pirelli P Zero gumiban fúrják, és kifejezetten a McLaren Sports sorozat modelljeire fejlesztették ki. A lengéscsillapítókat úgy módosították, hogy sokkal kényelmesebb utazást kínáljanak, de fenntartsák az ismerős normál, sport- és pályamódokat a nagyobb elkötelezettség érdekében.
Az összes 540c modell speciális aero pengékkel rendelkezik az első lökhárító alatt, amelyek a karosszéria áthaladást és a motorháztetőt az autó hátulja felé irányítják. Az 570-es évekhez hasonlóan az 540C ugyanazt a közepes motoros hátsókerék-meghajtású konfigurációt használja, és egy hét sebességű kettős hold sebességváltón keresztül alkalmazza az energiát.
7

Annak ellenére, hogy ez a legolcsóbb McLaren, az előadási statisztikák nem okoznak csalódást. A 0-62 mph sprint mindössze 3,5 másodpercig tart, míg a 0-124 mph-t 10,5 másodperc alatt lefedik. Ez továbbra is az ideális gyorsulást eredményez 199 mph -ig, és azt állítják, hogy 25,5 mpg könnyű ideális lábú.
McLaren szerint az 540C -t úgy hozták létre, hogy „a térre és az ergonómiára összpontosítson, nagy külső láthatóság és belső tér felhasználásával”. Minden autó bőr kárpitozást kap az üléseken, a kötőjel és az alsó ajtókon, hét hüvelykes érintőképernyővel a középső konzolon. A DAB Radio, a Sat-Nav és a Bluetooth szintén szerepel a Standard Kit listán.
Tudjon meg többet a 2015 -ös Shanghai Autószalon autóinak autójáról a Hub oldalunkon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *