A Mazda a látványos RT24-P prototípus versenyzőt mutatja be a LA Show-n

A Mazda nem idegen a kitartási versenyre, néhány legendás rotációs motoros autókkal, amelyek jelentős sikert élveznek a Le Mans-ban és másutt. A japán vállalat Motorsport osztályának legutóbbi alkotása az RT24-P, amely a 2017. januári Rolex 24 órás versenyen debütál. Ezt megelőzően a Mazda standján volt a 2016 -os LA Autószalonon.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az RT24-P folytatja a Mazda Kodo Design filozófiáját, amely nyilvánvaló az autó faragott vonalaiban és megkülönböztető elülső levegőben. Másutt ez a tiszta versenyző, azonban egy aerodinamikai sziluetttel és spoilerekkel bővítve, hogy erőt kínáljon. A csapatnak az aerodinamikai teljesítményt kellett figyelembe vennie az új 2017-es műszaki politikákkal együtt az autó kidolgozásakor.
• A Goodwood 2015 szobrászat Mazda Racers -en szerepel
Az autó az IMSA prototípus osztályán, az IMSA WeatherTech SportsCar bajnokság legmagasabb szintjén versenyez. Ez azt sugallja, hogy az LMP2 előírások nem korlátozzák, és a MAZDA saját karosszériát és erőátvitelt kínálhat.
13

Az energia egy 2,0 literes turbófeltöltős négyhengeres motorból származik, amely egy hatalmas 600 lóerős. Ilyen teljesítményfigurával nem nehéz felismerni, hogy ez különbözik az átlagos 2,0 literes SkyActiv motorjától, amelyet a Mazda 3 -ban látnak – az azonos elmozdulás ellenére.
• Az új Rotary-motoros Mazda elkerülheti a hibrid technológiát
Azt állítják, hogy a kis motornak tartja az autót „hűen a Mazda márkára” – és ez az üzemanyag -fogyasztás előnyeit is nyújtja. Másutt az autó egy Riley MK -n ül. 30 alváz, amely újdonság ebben a szezonban. A Mazda csapata lesz az első, aki teszteli ezt a verseny alvázát.
A Mazda RT24-P kiterjedt tesztelése a hónap későbbi szakaszában kezdődik, mielőtt januárban debütál. Időközben a LA Autószalonon jelenik meg.
Gondolod, hogy ez olyan jól néz ki, mint más Mazda show-autók, mint például az RX-látás? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *