„A Jaguarban valaki kiabálnia kellene a világszínvonalú autójairól”

autóvállalat szlogenjei, címkék, mondatok-hívja őket, amit fogsz-senki sem fordít rájuk, igaz? Legalább nem, ha egy olyan cég, mint a Mazda, mind az öt percet, és a Fiver költségvetését fordítja, ha ez, olyan értelmetlen vonalmal áll elő, mint a „zoom-zoom”.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Aztán ott van a Cadillac „A világ új szabványa” sírása, ami sokkal jobb, de egyszerűen rossz. A „standard alatt” sokkal pontosabb lenne.
• A legjobb SUV -k és 4×4 -es vásárlás
A Nagy-Britannia legkedveltebb társaságában, a Jaguarban sok fájdalom van a pénzügyi, foglalkoztatás, termelés, értékesítés és egyéb fronton. És ezt szem előtt tartva, a cég a TV -hirdetésekhez fordul, hogy a legújabb, kétségbeesetten könnyű üzenetet továbbítsa: Keresés a Jaguar Ajánlatokat.
Az ének unalmas, de furcsa módon hatékony, mert – először – azonnal megtaláltam magam, hogy az utasításokat a telefonom keresésével követem.
Sajnos-és őrülten a brit székhelyű, indiai tulajdonban lévő JAG-az ügyletek elsősorban alulteljesítettek. Az igazság az, hogy sokkal több autóval rendelkezik, mint az ügyfelek, tehát mega-diszkont, nulla százalékos finanszírozásra és hasonló kísértésekre számítottam. De csak azt találtam, hogy megemlítettem a betéti hozzájárulásokat (önmagukban nem elég), plusz 5,9 % -os kamatlábat (túlságosan magas).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *