Uncategorized

Az új BMW X3 és X4 M teljesítmény alkatrészei feltárják

A BMW új M teljesítménystílus -alkatrészek sorozatát mutatta be az X3 és X4 M számára – a márka új forró SUV -duója, amelyet a Mercedes GLC AMG verzióinak átvételére hoztak létre. és a GLC kupé.
Frissen kapható szénszálas hűtőrács környéke, szénszálas levegő lélegzői és új ajtó -küszöbök, szénszálas betétekkel és színes M teljesítmény -felülnyomással most már meghatározhatók mindkét modellnél.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb teljesítményű autók vásárolni
Mivel az X3 és az X4 jelentősen különbözik a B oszloptól kezdve, mindkettő eltérő opcionális spoilert kap. A sokkal hagyományosan alakú X3 M nagy fekete szárnyas szerelhető a csomagtartó tetején, míg az X4 M már kapható egy pár magas fényű fekete aerodinamikai uszonyokkal, amelyek a hátsó ablak mindkét szélén futnak.
Másutt a LED ajtó vetítői most már felszerelhetők. Az ügyfelek lehetősége van arra, hogy a BMW M logót vagy más grafikákat az ajtó kinyitásakor az alsó padlóra vetítsék.
A BMW számos belső alkatrészt is előállított. Az első a listán az M Performance Pro kormánykerék. Ez egy szén-szálú kerék, Alcantara díszítéssel és szénszálas eltolódási evezőkkel, és egy nagy Alcantara markolat területét tartalmazza a hüvelykujjhoz.
Van még egy kevésbé elegáns M teljesítménykerék is, ezúttal magas fényű szénszálakkal, bőrrel és az M teljesítmény-feliratsal. A korábban rámutattak a szénszálas eltolódási lapátok külön is. Megérkezik egy új lehetőség, hogy néhány szénszálas díszítőelemet hozzáadjanak a fogaskerék -választóhoz, akárcsak a bársonyos bársonyos padlószőnyegek.
Az új kiegészítők közé tartozik az Alcantara és a szénszálas kritikus tok és az M teljesítménykerékzsákok.
Mit gondolsz az X3 és X4 M új M Performance Rész lehetőségeiről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *