„Az Egyesült Királyság transzferhálózatát futtató komikusok következetesen abbahagyják a gépjárművek hallgatásának munkáját”

Mi, a járműhasználók, egy új és növekvő kérdéssel foglalkozunk, amelyet az ők indítottak, a komikusok fizetett az átadási show futtatásáért.
Folyamatosan abbahagyják a munkát, hogy meghallgassák ránk; Nyilvánvalóan elutasítják a vásárolt termékek biztosítását, valamint fizetnek (újabb, biztonságosabb, jobban javított utak), valamint tévesen feltételezik, hogy a legjobban értik. Nem csak a regionális és a nemzeti politikusok a hibás. Számos közlekedéssel kapcsolatos vállalat, amelyet teljes vagy részben finanszíroznak a megadott, ne kérdezd tőlünk, mit gondolunk, soha ne gondolkodjunk, és cselekedjünk a fontos tanácsunkra.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ideális példa az egész autópálya, az M26 javasolt bezárása. Ez egy jó, biztonságos, stratégiailag nélkülözhetetlen M-út, amely az M20-hoz, a csatorna portjaihoz, valamint az M25-hez kapcsolódik, amely Londonot körözi. Chris Grayling, az átruházási tisztviselők és egy maroknyi más „szakember” átadási titkára azonban úgy döntött, hogy ez egy tehergépjármű -park lesz, ha a Brexit kaotikus. Konzultáltak -e a jármű, valamint a furgon sofőrök vagy a teherfuvarozási piac? Nem.
• A járműadóból származó összes bevétel, amelyet a közúti hálózatba fektetni kell, 30 milliárd font összegű finanszírozási lendületet
Megkérdezték-e a repülőgép-utasok az utasokat, hogy le kell-e állítani-e a közeli Manston repülési terminálját, és készítsenek még egy tehergépjármű-parkoló vegyületet elsősorban idegen regisztrált teherautók számára? Negatív.
Megkérdezte-e valaki a tiszta-elektromos és benzinelektromos autók leendő vásárlóinak véleményét, mielőtt a kormány hirtelen megnövekedett vagy csökkentette a jutalmazási támogatásait a megvásárláshoz? Dehogy. És még egy még nagyobb, sokkal nélkülözhetetlen skálán, mielőtt az Egyesült Királyság kormánya úgy döntött, hogy a benzin és a dízelmotorok rosszak/hamarosan tiltani kell, valamint hogy a sofőr nélküli technika jó/az állam támogatnia kell, pontosan hogyan Számos rendes autó, taxi, kisteherautó, valamint teherautó -sofőrrel beszélgettek, és jóváhagyást kaptak? Egyik sem. A személyes autósok, az üzleti járművek sofőrjei, valamint számos millió teljes munkaidős szakértő sofőr, akiknek a megélhetést nem is hitték, nem bánják, hogy konzultáltak.
Mindennapi életünkben az egyének megtanulják, virágzik és áthelyezik az előrehaladást azáltal, hogy megkérdezik, és meghallgatják a háztartási tagok, intézményi tanárok, főiskolai oktatók, mentorok, barátok, orvosok, munkáltatók, partnerek … megnevezed.
Az átadási politikusok, a köztisztviselők, valamint a terület más „szakértői”, valamint a kipróbált és tesztelt folyamatból is fel kell fedezniük. Mélyen, mindannyian megértjük, hogy az emberek a legjobban képzettek, hogy a kérdésekről-valamint a szolgáltatásokról-beszéljenek azok az emberek, akik naponta vezetnek az utakon. Tehát az átruházások díjainak azt mondom: vizsgálom meg ezeket a valós közúti személyeket, akik jobban alkalmasak, mint sokan, hogy pontosan megvitassák, hogy az utak hogyan lehetnek sokkal hatékonyabbak, biztonságosabbak és élvezetesebbek is.

46 millió erőteljesek vagyunk, és valójában ingyenes, szakértő, felkészült és képes tanácsadók vagyunk. Beszéljen velünk. És egyszer hallgassa meg és cselekedjen azon, amit mondunk.
Egyetértek Mike -vel? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *