Az új belépő szintű Ford Fiesta trend

a Ford új belépési szintű burkolatot indított a Fiesta Supermini-hez. A „Trend” elnevezésű, helyettesíti a márka kimenő Zetec bázismodelljét, és alapkivitelben extra technológiát és biztonsági berendezéseket ad hozzá. A Ford Fiesta trend már eladó, ára 15 995 font.
A Fiesta trend mindhárom- és ötajtós teststílusban kapható, mind a 16 hüvelykes könnyűfém kerekekkel, az elektromosan állítható ajtó tükrökkel, a LED nappali futó lámpákkal, a magánszemélyek üvegével és a háló elülső rácsával. A vásárlóknak hat fémes testfestéke is választhat.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb szuperminik 2019 -ben eladó
A vásárlók belsejében többfunkciós kormánykeréket, légkondicionálót, elektromos ablakokat kapnak, sávkutató asszisztens, automatikus fényszórók, DAB rádió és a Ford legújabb nyolc hüvelykes szinkronizáló rendszere, amely támogatást nyújt mind az Apple Carplay, mind az Android Auto számára.
A Ford „MyKey” rendszere szintén alapkivitelben szerepel. A szoftver korlátozható sofőr profilt kínál, amely kapcsolódik a Fiesta második kulcsához, és lehetőséget kínál arra, hogy korlátozza azokat a funkciókat, mint például az autó maximális sebessége és a maximális hangerő.
A Fiesta trendjét a Ford 1,1 literes háromhengeres benzinmotorja táplálja, 84 lóerő és 108 nm nyomatékot termelve. Öt sebességes kézi sebességváltóhoz párosul, és 64,2mpg és 101 g/km-es gazdasági és kibocsátási adatokkal rendelkezik.
Mit gondolsz a Ford Fiesta trendjéről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *