Az új Ferrari hibrid technika más plug-in modellekbe

elterjedt a Ferrari új, plug-in hibrid technológiáját, amelyet az SF90 stradale-ban alkalmaznak a kisebb, olcsóbb modellekre, mivel a márka új ügyfelek keresésére kerül.
Az új Ferrari SF90 Stradale, az Itailian cég első plug-in hibridje, zászlóshajó modellje a Ferrari sorozat előállítási tartományában. Miközben ez a hely fölé helyezkedik el a speciális projektekhez és a hibrid technológiára épülő korlátozott futási modellekhez, az elektromosítást a közeljövőben is tovább alkalmazzák a felállásban.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb plug-in hibrid autók
Az Auto Express -szel való beszélgetés során a Ferrari technológiai igazgatója, Michael Leiters elmondta, hogy „nagyon könnyű” adaptálni az SF90 Stradale -en használt hibrid technológiát más új autókban való felhasználáshoz. „Lesznek más hibrid modellek is, de konkrét erőátviteli jellemzőkkel” – magyarázta Leiters.
Az SF90 Stradale turbófeltöltéssel ellátott 4,0 literes V8-as motorját három elektromos motor egészíti ki, amelyek 217 lóerővel rendelkeznek, amelyeket egy kis 7,9 kWh-os akkumulátorral táplálnak. Az akkumulátort egy harmadik fél készíti, kevés ellátási korlátokkal.
„A szegmens belépésével biztos vagyok benne, hogy új ügyfeleket vonzunk” – mondta Louis Camilleri, a Ferrari vezérigazgatója az SF90 Stradale feltárásakor, miközben megismételte, hogy a Ferrari öt új autót fog feltárni 2019 -ben.
Camilleri nemrégiben kiderült, hogy a márkás 2022 -ig 15 új modellt fog kiadni, amelynek 60 % -a elektromos hajtóművet fog tartalmazni. A közelgő Ferrari SUV várhatóan az utolsó modell lesz, amelyet ebben az időkereten belül indítanak.
A Ferrari már megerősítette egy új V6 motorcsalád fejlesztését a „Sport” sorozat modelljeiben alacsonyabb szintű felhasználás céljából. A hajtómű elektromos verziója várhatóan szerepel az új modellben, de most úgy tűnik, hogy a jövő, az olcsóbb modellek és a márka közelgő SUV -jének tartják.
Tudassa velünk, mit gondol a Ferrari költözéséről a beépülő technológiába a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *