Az új 2019-es Vauxhall Vivaro Life minden elektromos verzióval érkezik

A Vauxhall 1250 brit munkahelyet védett a Luton-gyárban, bejelentette, hogy az új Vivaro Life a Bedfordshire oldalon készül. Ráadásul a Vauxhall 2021-ben elindítja a tiszta elektromos verziót.
A Vivaro Life -t, amely a Citroen Spacetourer riválisa, két méretben lesz biztosítva: közepes, amely 4,95 méter hosszú és nagy, 5,30 méter. Mindkét modell ugyanazt a 3,28 méteres tengelytávot tartalmazza.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb MPV -k és az emberek hordozói
A maximális sokoldalúság érdekében az összes ülés alumínium sínekre van felszerelve, lehetővé téve számukra a kívánt beállítását és eltávolítását. A konfigurációk négy és kilenc ülés között mozognak, míg az első utasszék laposan összecsukható, hogy a tételek akár 3,5 méter hosszú szállítást biztosítsanak.
11

Az összes ülés eltávolítása a teljes poggyászkapacitást 3397 literre növeli, és a Vauxhall azt állítja, hogy minden modellnek a maximális hasznos teher sokkal több, mint egy tonna.
Külön, hosszú tengelytávú vivaro élettartamot is biztosítanak a társalgó-díszítésben, amely fűtött és masszázs üléseket hoz az elülső és két széles, mozgatható bőr hátsó székre. A táblázat és a 230 V -os áramforrás szintén növeli a kényelmet.
Az új Vivaro Life friss, 7,0 hüvelykes kijelzővel rendelkezik a műszerfalon, amelynek mind az Apple CarPlay, mind az Android Auto okostelefon-csatlakozással rendelkezik.
11

A sofőr támogató technika tutaját először is a Vivaro tartományban jellemzi; A videokamera és a radarfigyelés észlelheti a gyalogosokat, és akár 18 mph sebességgel is alkalmazhatja a vészfékes fékrendszert, ha érzékeli a lehetséges ütközést. Lane-Keep Assist, Intelligens Cruise Control, színes head-up kijelző és adaptív fényszórók is rendelkezésre állnak.
Három dízelmotorot kínálnak: 148 lóerő és 178 lóerős 2,0 liter, plusz egy kevesebb 118 lóerő 1,5. A négykerék-meghajtó helyett a Vauxhall felszerelte a PSA Intelligrip vontatási vezérlőrendszerét, hogy segítsen a laza felületeken.
Melyek a legjobb MPV -k? Ez a mi top 10….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *