Uncategorized

Nem sokkal több sor? A Jaguar, valamint a Shell bemutatja az autóban lévő üzemanyag-visszafizetési alkalmazást

. A Jaguar egy új alkalmazást fedezett fel, amely lehetővé teszi az autósok számára, hogy a járművek érintőképernyő-infotainment rendszereiből közvetlenül fizetjenek az üzemanyagért-nincs szükség az Forceour üzletben való sorba állításra, vagy felhasználni. egy kártya a szivattyúnál.
Az alkalmazás a 2018. évi tervezési év frissítéseinek egy részét fejleszti ki az XE, XF, valamint az F-PACE SUV számára, bár hamarosan a teljes Jaguaron, valamint a Land Rover Ranges-en, a járműveken 2014-től az Incontrol-nál felajánlásra kerül Az Apps Pack telepítve.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A Jaguar frissíti az F-Pace-t, az XE-t, valamint az XF-et az új motorokkal, valamint a technikával
Az alkalmazást a Shell -rel párhuzamosan vezették be, tehát csak az előállomásokon fog működni. A teljes brit védelem azonban ígéretet tesz azonban a világméretű bevezetéssel hamarosan. Az alkalmazás szintén felhasználja a geolokációs adatokat is, hogy pontosítsa a legközelebbi Shell állomást.
Az Apple Pay, valamint a Pay Friend támogatja a rendszert, az Android Automobile kompatibilitással 2017 későbbi szakaszában.
A kijelzővel való megérintéskor az autósokat felkérik, hogy adjanak be egy ellenőrző csapot, valamint a szivattyú számát. Nincs papírmunka, mivel a bevételeket e -mailben küldjük el. Lehetséges, hogy a kioszk, ugyanakkor a Jaguar kijelenti, hogy az alkalmazás hasznos lehet a fiatal gyerekekkel rendelkező autósok számára, mivel ez azt jelzi, hogy az üzemanyagot az autó elhagyása nélkül kaphatják meg.
Az alkalmazást a letöltésre kínálják, valamint az üzemanyag nem az egyetlen e-kereskedelmi terület, amelyre a Jaguar szemmel tartja a figyelmét. A jövőben felhasználhatók a parkolás, a közúti útdíj vagy akár az átjáró éttermek parkolásának, közúti autópályadíjának vagy akár meghajtó éttermeknek az üzleti államok visszafizetése.
Vajon a Jaguar alkalmazás zajja olyan, mint amit kihasználna? Értsük meg a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *