Uncategorized

Új 2020 -as Renault Megane Facelift: A költségek ellenőrzött

A Renault ellenőrizte a költségeket és a felülvizsgált Megane tartományt. A módosított ferdehátú augusztusban az Egyesült Királyságban kerül forgalomba, amely különféle stílusokat, belső tereket és kivitelfrissítéseket sportol, egy új plug-in hibrid hajtómű mellett. A költségek a belépő szintű ikonikus modell 20 740 GBP-től kezdődnek, és 36 495 GBP-re emelkednek az RS Trophy 300 zászlóshajó számára.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Renault javította a Megane alapvető eszközök szintjét az egész táblán, és a felállítást mindössze két vágási szintre osztja. A belépő szintű ikonikus formatervezés 16 hüvelykes könnyűfém kerekeket, automatikus LED fényszórókat, elülső és hátsó parkolóérzékelőket, hátsó parkoló kamerát, hajózási kezelést, valamint elektromosan állítható, valamint fűtött ajtó tükröket tartalmaz.

A 10 legfinomabb hibrid jármű 2022 -es vásárláshoz

Belül a vásárlók elektromos ablakokat, automatikus kettős zóna-klímaberendezést, automatikus lerakódó visszapillantó tükröt, valamint egy hét hüvelykes érintőképernyős infotainment rendszert kapnak az Apple CarPlay-vel, valamint az Android Auto-val. Hasonlóképpen van egy átfogó biztonsági berendezés, beleértve a webes forgalom-jelzés felismerését, a sáv-indulási figyelmeztetést, valamint a sebességkorlátozót.
A sport-ihlette Megane RS Line változat (amely a kimenő GT vonalmodell helyét veszi) árai 22 140 GBP-től kezdődnek. Ehhez a vásárlók kapnak egy 17 hüvelykes gyémántvágó könnyűfém kerekeket, valamint egy elegáns karosszériakészletet, valamint egy 10 hüvelykes digitális műszercsoportot, egy nagyobb, 9,3 hüvelykes infotainment rendszert, egy bőr sportkorlátot, valamint egy egy-egy is. Újraboltos belső tér.
36
Az adsclose erről a hirdetésről

A vásárlóknak szintén megvan a lehetősége két teststílusra. Alapvetően a Megane ferdehátú, 434 literes csomagtartóval-egy olyan alak, amely 1237 literre duzzad a hátsó ülésekkel. További 1500 fontért azonban a vásárlók birtokolhatják a Megane -t, amely maximális elérési képességét 1 695 literre növeli.
Motorok és teljesítmény is
A Megane legnagyobb frissítése a Renault új e-tech plug-in hibrid változat bevezetése volt. Az indítástól kezdve a hajtómű csak a Sport Tourer Estate -en kerül felajánlásra, a költségek 30 685 GBP -től kezdődnek. A Renault azonban ellenőrizte, hogy a ferdehátú változat a következő néhány hónapban esedékes.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *