Uncategorized

A Nissan Leaf 2021-re frissített extra biztonsági berendezésekkel

A teljes elektromos Nissan Leaf frissítéseket kapott a 2021-es modellévre, amely a továbbfejlesztett biztonságra összpontosít egy új gyalogos autó riasztórendszerrel és néhány extra sofőr támogató technológiával. Az árak nem változtak a 2020 -as modellnél, az autó 25 995 GBP -től kezdődött.
A Nissan a Leaf új gyalogos figyelmeztető hangját „Canto” -nak nevezte. Ezt a márka Japán hangmérnöki csapata hozta létre, mint a cég összes elektromos járművének hangzása, mielőtt az európai piacra adaptálták volna.

A Nissan levélcsere Sunderlandben, 1 milliárd font £ EV36 -Zero hub -on.

A hangot úgy fejlesztették ki, hogy hasonló hallható figyelmeztetést nyújtson a gyalogosok számára, mint egy égési motor. Automatikusan aktiválódik akár 18 mph -ig, és a hangmagasságonként változik, attól függően, hogy a levél felgyorsul, fékezi vagy megfordítja -e.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az új gyalogos riasztási hang kiegészítése érdekében a Nissan az intelligens vak folt -intervenciós rendszert is a frissített levélhez illesztette. A technológia figyelemmel kíséri a közeli forgalmat az autópályán, és ha a sofőr elkezdi kóborolni egy autó útjába a vak helyükön, akkor automatikusan visszakerül az autót a sávjába.
Mint az összes második generációs levélmodell, a belépő szintű Acenta autó standard berendezései tartalmazzák a 16 hüvelykes könnyűfém kerekeket, az automatikus klímaberendezés, az esőérzékelő szélvédő ablaktörlőket, a magas sugaras segédeszközöket és egy nyolc hüvelykes infotainment rendszert Apple CarPlay és Android segítségével Auto.
4

A Nissan N-Connecta és a Tekna előírásai szintén továbbra is rendelkezésre állnak, az előbbi árak 27 995 GBP-től kezdődnek. Az alapmodellen keresztüli frissítések között szerepel a 17 hüvelykes könnyűfém kerekek, a részesbőr kárpitozás, a fűtött ülések és a 360 fokos parkoló kamera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *