Uncategorized

A ManSory feltárja a testreszabott szörnyek sorozatát a Genf 2018-ban

A Mansory német hangoló cégre mindig támaszkodhat, hogy valami különlegeset hozzon a Genfi Autószalonon. Amellett, hogy 2018 -ban nem okozott csalódást, nyolc testreszabott formatervezéssel látható. Ebben az évben a Mansory az Aston Martin, Bentley, Bugatti, Ferrari, McLaren, Mercedes, Porsche, valamint a Rolls-Royce témájára támaszkodott, valamint amint elvárhatja, mind a nyolc jármű különleges bánásmódot kap a kezén. személyzete.
16

A ManSory nemcsak maguk a járművek városába megy a városba, hanem formában is látja, hogy különleges neveket biztosítson számukra. Ebben az évben a felállás elindul a Mansory Stallone-val. Egy ilyen név egy megállíthatatlan szuper-SUV látomásait idézi elő, ám ez valóban egy rendkívül testreszabott Ferrari 812 Superfast. Szénszálba borítják, sok anyag látható kívülről és a belső térről is. Van egy nagy hátsó szárny, amely az Aston Martin Vulcanhoz hasonló szupergyors megjelenést biztosít, míg a Mansory szintén hozzáadja a 21, valamint a 22 hüvelykes kerekek elülső és hátsó részét, egy testreszabott kormánykereket, valamint a bőrkötéseket. Ezenkívül behangolta a természetesen szívható V12 -et, hogy 819 lóerősséget hozzon létre, mivel az alapvető autó 789 lóerőssége egyértelműen nem elég.
16

Következő lépés a Mansory Cyrus. Ez az Aston Martin DB11 alapjaként használja, ám Mansory hozzáadott egy környezetbarát és ezüst festéket, 35 mm-rel csökkentette a felfüggesztést, még nagyobb körbefutó rácsot és elülső spoilert szerzett, amely az első végfelvonás minimalizálására készült. egy átalakított motorháztető, egy szénszálas hátsó szárny, valamint a hátsó diffúzor. Van 22 hüvelykes kovácsolt alumínium könnyűfém kerekek is. Belül van ezüst bőr, valamint az Alcantara burkolat, valamint sokkal több szénszál. A bőr alatt a DB11 5,2 literes iker-turbó V12 motorját 691 lóerő előállítására módosították, ami a 0-62 mph-os időt 3,6 másodpercre csökkenti, és a legnagyobb sebességet 205 mph-ra növeli.
16

A Moti Mansory Bugatti Veyron Vivere Diamond Edition speciális szénszálas karosszériát kap, márványos ütközőfelülettel a felső felülethez. Ezenkívül egy felülvizsgált rácsot, valamint a LED -szalaggal megvilágítással ellátott léggömböket adtak hozzá, miközben sokkal több LED -es lámpát is felszerelnek, beleértve a motort is. Belül nagy a fehér bőr, valamint még sok más, márványozott szénszálas díszítés.

16

Ha a Rolls-Royce Phantom nem elég különleges, akkor Mansory a csúcskategóriás autó Bushukan kiadását használja. Különleges sárga és fekete kéttónusú festéket, kolosszális 24 hüvelykes kerekeket és testreszabott karosszériákat kap, hogy még sokkal impozánsabbá váljon. A V12 motort ismét módosították, hogy 602 lóerőt, valamint 950 nm nyomatékot készítsenek.
16

Keverjen össze egy csúcskategóriás SUV-t, valamint a Color Blue-t, valamint megkapja a Mansory Bentley Bentayga Bleurion Edition-t. Kívülről, bármi is legyen a 24 hüvelykes kerekek, valamint néhány szénszál befejezett burkolata egy ragyogó elektromos kék, míg az egyetlen szünet a hátsó ülésekben, amelyek fehérek. A W12 motor teljesítményét 740 lóerőre, míg a nyomaték egy favágó 1,080 nm.
16

Rengeteg testreszabott Porsche Panamera Sport Turismos található, valamint a Mansory -nak számos frissítése van a Grand Tourer számára. There’s a widebody modification, 22-inch wheels, new front as well as rear spoilers as well as lots of carbon fibre thrown at it, while the Panamera Turbo gets a moderate power boost, with an boost of 35bhp courtesy of a new exhaust.
16

Along similar lines is the Mansory Mercedes-AMG S 63 signature Edition. This features the normal raft of carbon bodykit upgrades, bigger wheels, lowered suspension as well as new illumination options, while once again power has been boosted, with 700bhp on tap as well as a colossal 1,030Nm of torque.
16

Finally, the McLaren 720S has alson gone under the knife. The Mansory very first edition is fairly restrained when compared with a few of the company’s other creations, however there’s a new front splitter, bonnet, side skirts as well as rear diffuser, all in carbon fibre. There’s likewise 20 as well as 21-inch wheels front as well as rear, while a new exhaust system boosts power to 745bhp.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

PARTNERSHIP

Need to offer your car?
Find your finest offer from over 4,000 dealerships as well as offer for as much as £1,000 more. It’s that easy.

SELL YOUR CARRated ‘Excellent’Trustpilot

Get all the current news from the Geneva motor show here…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *