Uncategorized

A növekvő értékek a hagyományos járműbiztosítási fedezeti kérdéseket állítják elő

A hagyományos járművek emelkedő értéke a tulajdonosokat veszélyesen alulbiztonságba engedi, a British Biztosítási Biztonsági Brókerek Szövetsége (BIBA) szerint.
A történelmi autócsoport elemzése azt mutatja, hogy egyes hagyományos járművek értékei jelentősen növekedtek, ám a tulajdonosok nem frissítik a biztosításukat. Ez azt jelenti, hogy ha biztosítási igényt igényelnek, akkor csak az autó valódi költségeinek töredékét kapják.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A kérdés nemcsak a „kék chip” klasszikusokra korlátozódik, mint például a Ferraris vagy a Jaguars, olyan szerényebb mintákkal, mint például a Ford kíséretei, szintén értékkel.
A legjobb hagyományos járművek befektetésként vásárolni

Az Adrian Flux biztosítási fedezeti szolgáltatások – az Egyesült Királyság egyik legnagyobb szakértő hagyományos jármű brókerje – minden kötvénytulajdonosának írta a nem megfelelő fedezet problémájáról. Felfedezte, hogy a könyveiben szereplő hagyományos járművek közül néhány értéke majdnem megduplázódott a politikák kezdete óta.
Az egyik tulajdonos, Darren Campbell, a Surrey -ből, majdnem 20 évvel ezelőtt vásárolta meg a hagyományos 1970 -es Porsche 911 -et. Az elmúlt években 45 000 fontért biztosították, ám most már több mint 80 000 font. Darren azt mondta: “Ha mindaddig megvan, ameddig van, akkor egyszerű, hogy levegye a szemét a labdáról.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *