Uncategorized

Új SUVS 2013: A Land Rover Baby Discovery vezet a 4×4 Grow

SUV -k nagy üzlet. De ami lenyűgöző, az, hogy amikor a verseny felbukkan, a márkák fantasztikus új módszereket találnak, hogy termékeik kiemelkedjenek.
Már feltártuk az összes új Volkswagen Tiguan -t, de mely más SUV -ket várjuk sokan? Íme 10 jövőbeli modell a tekercsben lévő társaságoktól (Land Rover), azok, akik először próbálják ki a SUV -t (Bentley, Jaguar, Lamborghini), és azok, akiknek bizonyított eredményei vannak, akik új rést eredményeznek.
Land Rover Baby Discovery
Eleg: 2015PRICE: 24 000 font (EST)
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Land Rover búcsút mond a Freelander -ről, 2015. évi helyettesítésével, amelyet csecsemő felfedezéseként neveznek át.
Ahogy a neve is sugallja, az új autó a nagyobb SUV alatt ül, és alapvető szerepet játszik a tartomány megrázkódtatásában. A terv az, hogy a felállítást három tiszta „oszlopra” osztja: luxus (Range Rovers), kettős célú (védők) és szabadidő (felfedezések).
Képünk az ötüléses, de egy nyújtott kocsi-5+2 modellt is előfordul. Mint láthatja, sokkal robusztusabb kialakítású, mint a Range Rover Evoque, plusz „Discovery” betűkkel a motorháztetőben, mint a 2014 -es diszkónál. Láthatjuk az autó egy verzióját a következő szeptemberi Párizsi Autószalonon, sokkal részletesebben a március Genfi Show -n, hogy egybeesjen a Discovery 25. születésnapjával.
Bentley SUV
Eleg: 2016Price: 120 000 font (EST)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *