Uncategorized

Új Alfa 4C Sports Automobile és Giulietta ferdehátú a csővezetékben

Az Alfa Romeo főnökei kiderítették, hogy a tervek vannak egy új VW golf riválisra és a 4C kupé helyettesítésére, amely segít az Alfa Romeo új termékek generációjának kitöltésében –
Az olasz márka olyan szegmensekkel foglalkozik, amelyek először a legjelentősebb globális vonzerejű és a legnagyobb haszonkulcsot mutatják; Egy új Audi Q7 rivális lesz az ALFA következő új modellje, és új, enyhe Hybrid Tech -et indít a gépjárműgyártó számára.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb ferdehátú 2018
Az Alfa termékportfóliójának még nagyobb kiterjesztéséről beszélve, a márka műszaki vezérigazgatója, Roberto Fedeli azt mondta: „A vásárlás során az ALFA termékcsaládjának befejezéséhez újabb pár oszlopra van szükségünk-valami a C-szegmensben, majd minden bizonnyal sportos termék , egy nagyon sportos termék ”.
3
Az adsclose erről a hirdetésről

A viták továbbra is folyamatban vannak az új ferdehátúról, és még nem került sor az érkezéskor, de valószínűleg a Giulia Saloon platformjának rövidített változatát használja. A legjelentősebb probléma az Alfa modelljével az, hogy jövedelmezővé teszi, mivel ez a szegmens „nagyon helyi piac és nem globális”, vagyis „nagyon kihívást jelent a profit elérése” – mondja Fedeli.
Ugyanakkor Fedeli azt is kifejezte, hogy elengedhetetlen, hogy Alfa Romeo versenyképes sportautóval rendelkezik. A márka először frissíti a jelenlegi 4C -Coupe -t és a pókot, mielőtt eldönti, hogy a 4C -t új motorral és alváz -architektúrával teljesen feltalálja -e.
„Az ilyen autóval való piacon való részvétel nem választás, hanem meg kell tennünk. Tiszta sportos autóval kell rendelkeznünk ” – mondta nekünk. „Néhány apró módosítást végezünk, de aztán el kell döntenünk, hogy telepíteni akarunk -e különböző motort, vagy cseréljük -e az architektúrát. Mint gondolkodhat, van néhány lehetőségünk, sokkal több, mint egy opción dolgozunk. ”
Bármelyik irányba is választja az ALFA a 4C cserével, nem lesz felszerelve kézi sebességváltóval. Fedeli a Ferrari -ban töltött ideje alatt megerősítette, hogy a kaliforniai új kézi sebességváltót fejlesztettek ki, és csak kettőt adtak el világszerte az autó élettartama alatt.
Sikerül lesznek ezek az új modellek az Alfa Romeo számára? Mondja el nekünk, mit gondol az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *