Uncategorized

A kizárott járművezetők, hogy szigorúbb börtönbüntetést kapjanak

, a kormány mögött megölött sofőröket kizárják, akár 10 évig börtönbe kerülhetnek a kormány által kiderített szigorúbb büntetések alapján.
Chris Grayling igazságszolgáltatási titkár kijelentette, hogy az autósok, akik figyelmen kívül hagyják a vezetési tilalmakat, az új törvények szerint hosszabb börtönbüntetéssel foglalkoznak.
A szigorúbb mondatok, mivel a következő évben bevezetik, 10 évet tartalmaznak a halál kiváltására, valamint a súlyos sérülések miatt négy évre.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A jelenlegi maximális büntetést egy olyan sofőrrel kezelték, aki a vezetés során halálos halálon belüli halált okoz, két év börtönbüntetéssel jár, és nincs konkrét bűncselekmény a súlyos sérülés kiváltására, miközben tiltják.
• A nem biztosított járművezetők kis bírsággal menekülnek
Grayling úr szintén kiderítette, hogy az összes vezetési bűncselekmény, valamint a büntetés teljes értékelése lesz, ideértve azokat is, amelyeket a nem biztosított és engedély nélküli járművezetők szenteltek.
Azt mondta: „Szeretném biztonságosabbá tenni az útjainkat, és gondoskodni arról, hogy az emberek, akik károkat okoznak, a nehéz büntetésekkel foglalkoznak. A kizárott járművezetőknek nem szabad az utakon lenniük nagy okból. Azoknak, akik a bíróság által bevezetett tilalmat választották ki, valamint az ártatlan életet tönkreteszik, cselekedeteik szörnyű hatásainak súlyos következményeivel kell foglalkozniuk.
“Ma egy eltávolító üzenetet küldünk, hogy bárki, aki ezt megteszi, sokkal keményebb büntetéssel fog foglalkozni.”
2012 -ben 16 büntetőeljárás és 13 ítélet történt a halál kiváltásáért történő vezetés miatt, amikor kizárják, engedély nélküli vagy nem biztosították.
A képviselőknek a jogszabályok módosítására volt szükségük a tiltott járművezetők megbüntetése érdekében, amely az Egyesült Királyságban a kisebb büntetések komoly komolyságának felel meg.
• A sofőrök, akik a programok gyors megértését választják a pontok felett
Julie Townsend, a Road Security Charity Brake vezérigazgató -helyettese, nagyon reméli, hogy a módosítások véget vetnek a háztartásoknak az igazságszolgáltatási rendszer általi engedését.
Hozzátette: “Régóta kampányoztunk a vádak megrázkódása, valamint a kockázatos és felelőtlen sofőrökért, akik megölik és megsérülnek az utakon.”
Edmund King, az AA elnöke elmondta: “A járművezetők kis része olyan soros bűnelkövetők, akik követelik az útról. Ezeket a módosításokat elrettentő eszközként támogatjuk, hogy ne sértsék meg újra, vagy hogy megállítsák azokat a bebörtönzött, akiknek úgy tűnik, hogy soros szándékúak. újra elkövetők. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *