Uncategorized

„Az új Ford Puma itt van, de biztosan jobb nevek voltak elérhetőek”

A Ford Puma az egyik kedvenc autóm. Természetesen az 1997 -ben elindított kis kupéra utalok, és megítélem az újat az újról, amelyet a Ford nemrég fedett fel.
A régi puma egy autó volt, amely minden egyes utazást eseményré tette. Az 1,7 literes motorjának köszönhetően-a Yamaha-val együtt-aranyos megjelenés és játékos alváz, ez csak tiszta szórakozás volt. Néhány ésszerű dobozt is becsapott.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Az új Ford Puma SUV hivatalos debütál
Egy hétvégére vittem egyet a belgiumi gyógyfürdőbe, gyakrabban vittem egyet a boltokba, és természetesen egy kolléga még az autóval és a macska nevével készített képet készítettem. Ez egy olyan autó, amely tele van emlékekkel (és még mindig van az egyik szilárd metal fogaskerék gombom; ne kérdezd, miért vagy hogyan!), Ez egy alapvető alapvető autós hősök listáján.
Most a puma visszatért, és 2020 -ban eladó lesz. De ez nem egy puma, ahogy emlékezzünk rá … Mint láthatja, ez egyáltalán nem Puma. Ez egy SUV -ba morfálódik.
Ami a Fordnak jelenleg szüksége van, tökéletesen eléri a helyszínt. A népszerű és jövedelmező kis SUV-ágazatban versenyez számos új érkezéssel, mint például a Peugeot 2008, a Renault Captur, a Skoda Kamiq és a Nissan Juke, valamint a nagy eladók, mint például a Citroen C3 Aircross, a VW T-Cross és a Seat Arona. Röviden: kivágta a munkáját.
De nem leszek egyedül abban, hogy kissé szomorúnak érzem magam, hogy a Ford nem tudott jobb ötlettel állni, mint egy kis SUV Puma nevének porlasztása. Miért nem megy az egész disznóba, és kereszteld a következő generációs Ford Kuga-t, a Capri-t?
Persze, hogy a Ford tervezői és marketing csapatainak sikerült előállítania néhány feszült linket a régi autóhoz, de ez nem Puma. És igen, tudom, milyen nehéz olyan nevet találni, amelyet globálisan használhat, mégis nem jelent valami durva valahol, de biztosan voltak jobb lehetőségek? Tehát az új SUV emlékeket idézhet elő az eredetiről? Talán. Reméljük, hogy az új PUMA -t fejlesztő csapat többi tagja több kreativitással és eredetiséggel rendelkezik, mint a Ford elnevezési bizottsága.

Kattintson ide a legjobb olcsó sportautók listájához …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *