Az Aston Martin üzenetek 230 millió font veszteséget jelentenek a 2020 -as első felére

Az Aston Martin 2020 első felére adott kiadta monetáris nyilatkozatát, a brit szuperkocsi márka 230 millió font összegű veszteséget jelentett meg, mintegy 67 A tavalyi június százaléka.
Az üzleti vállalkozás elsősorban a koronavírus pandémia által kiváltott piaci nehézségekre gyakorolt ​​monetáris visszaesést jellemzi. Az Aston Martin eladásai 41 % -kal csökkentek a járvány és a lezárás közvetlen eredményeként, a márkakereskedések és a gyárak kiterjedt bezárása miatt.

Új Aston Martin DBX Prototype Review

Erre válaszul az Aston Martin csökkentési sorozatot szervezett, csökkentve működési költségeit, és ésszerűsítette a gyártást, amelynek 2021 -ig meg kell vizsgálnia a társaság költségeit – becslések szerint 28 millió fontot takaríthat meg.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A lassú értékesítés a meglévő autók többletét jelenti. Tehát az Aston Martin arra törekszik, hogy 869 egységgel csökkentse márkakereskedési készleteit, valamint a 2021-ben. A részvénycsökkentés a három hónapos értékű értékesítési értéket képviseli, amelyet a márka elvesztett a lezárás során, valamint a kereskedők bezárása során.
Másutt az Aston a kínai üzleti életben kezdte meg a gyógyulást, az értékesítés 11 % -kal emelkedett 2019 júniusában.
A Lawrence Stroll látogatása után az új Aston Martin vezérigazgatója, a cég 688 millió fontot nőtt egy új jogi kérdés részeként. Az áthelyezés elegendő finanszírozást kínálott az üzletnek, hogy a DBX SUV -t a termelésbe helyezze.
A Stroll azt mondta: „Nyilvánvaló, hogy nehéz időszak volt a kereskedőinkkel, valamint a Covid-19 miatt bezárt gyárakkal. Teljes mértékben részt vettünk az előzetes visszaállítás végrehajtásában a vásárlás során, hogy megvalósítsuk az Aston Martin fejlesztésére irányuló törekvésünket az egyik fantasztikus világméretű, csúcskategóriás jármű márkává.
„Az új DBX döntő jelentőségű a sikeres jövőnk szempontjából, és örülök, hogy sokkal több, ha egy hónapos bezárás után a termelés újraindult, valamint az előzetes szállításokat is megtették. Ugyanígy döntő jelentőségű a jövőnk szempontjából, hogy képesek piacra lépni, és ügyfeleinkkel való kapcsolattartást.
“A következő évtől kezdve fantasztikus előnyökkel járunk egy rendkívül versenyképes Aston Martin márkájú Formula 1 csapat számára, amely jelentős világméretű hirdetési platformot kínál nekünk, hogy még jobban javítsuk márkánkat, és kapcsolatba lépjünk ügyfeleinkkel és partnereivel szerte a világon.”

Éhes sokkal több Aston Martin hír? Most nézd meg a legutóbbi összes DBX SUV -t …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *