Jenson Button nyer az Health Club -on

A Jenson Button a pólusról indult, hogy megnyerje a belga Grand Prix -et. Ez a brit sofőr második sikere a szezonban, miután megnyerte a szezonnyitó Melbourne-ben.
Button először az első fordulásba került, Kimi Raikkonen előtt. De káosz volt mögött.
Romain Grosjean kapcsolatba lépett Lewis Hamiltonnal az Eau Rouge -ban, mielőtt bemutatta a Sergio Perez Sauberét és a Fernando Alonso Ferrarit. Kamui Kobayashi -t – aki a rács második helyétől kezdve rosszindulatot indított, és a füst túlmelegedett Sauberétől – Hamilton gyűjtötte össze, amikor a McLaren a pilótafülkének tetején repült.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Alonso azonban a legrosszabb sújtotta az autójának súlyos károkat, és hosszú késés volt, mielőtt a bajnoki vezető lassan felmászott a kocsijából. Hamiltonnak, Pereznek és Grosjeannek szintén vonultak vissza, és ez utóbbi fontolóra vette, hogy egy versenyen egy versenyen és 50 000 euró bírsággal jutott el az esemény kiváltására.
Nico Hulkenberg és Michael Schumacher a legtöbbet hozta ki a zavartól, a rács 11. és 13. -től a harmadik és az ötödikig szorongatva a negyedik körben. Daniel Ricciardo és Jean-Eric Vergne Toro Rossos csak hatodik és hetedik volt, míg Narain Karthikeyan a HRT-ben a 14. helyen állt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *