Nagyszerű autók és teherautók kézikönyv sebességváltókkal

, az új Alfa Romeo Giulia részleteivel, amelyek keverést váltanak ki, egy reflektorfényt egy olyan funkcióra irányítottak, amely a késői autópiacon fokozatosan szokatlan; A kézikönyv sebességváltó.
Mivel az ALFA előnyt szeretne kapni a kizárólag automatikus európai riválisaival szemben, a kézi felszerelésű Giulia QV Performance Designnek sokkal többet kell előállítania, beleértve és megfelelőbb meghajtót is előállítani, és csak egy alapvető három pedál beállítást biztosít. A nagy teljesítményű teljesítményű autókkal és teherautókkal, amelyek fokozatosan csak automatikusan haladnak, a Hot Giulia hasznos megkülönböztetési pontot szerez.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az érkezés megünneplése érdekében megnéztük a jelenleg eladó néhány legjobb kézikönyv -sportot, valamint a jelenleg eladó teljesítményű autókat és teherautókat – néhányat az elmúlt években, amelyeket érdemes felülvizsgálni.
Alfa giulia
9

Noha még nem vezettük az új Alfa Romeo Giulia -t, a hatalmas energia és a kézikönyv átvitel garantálása meglehetősen izgatottá tett minket. A BMW M3-kihívó sportszalonnak az olasz öltözék tisztasága adagot kapott, az összes 503 lóerő átkerül a hátsó kerekekbe egy hatsebességes kézikönyv sebességváltóval.
0-62 mph: 3.9s (EST) Power: 503 lóerő
Jaguar F-típusú V6
9

A nyilvános nyomás meghajolásakor a Jaguar mérnökei végül egy hatsebességes kézikönyv sebességváltót helyeztek a V6-ba, valamint az F-típusú V6 S verzióiba. A Dinamic Jigsaw puzzle -ben az utolsó darabot kereső vezetési puristáknak a bájlására fejlesztették ki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *