Uncategorized

Klasszikus Porsche 914 Reborn Cayman futófelszerelésével

Tizenöt tizenegy formatervezés, a Rally World Championship Versenycsapat Mellors Elliot Motorsport klasszikus karja hamarosan elindítja a Porsche 914 modern értelmezését hogy júniusig fejezzék be, de az Egyesült Királyság vásárlói most már megrendelhetik, az árak körülbelül 230 000 fontotól kezdődnek.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az eredeti Porsche 914-rel ellentétben, amelyet egy Volkswagenből származó 1,8 literes sík négy motor hajtott, ez a feltámadt változat ugyanazt a 3,4 literes lapos hatmotort és hatfokozatú kézi sebességváltót fog tartalmazni, mint az első generációs Cayman S.

Az új énekes ACS duó több mint 450 lóerővel és rally inspirációval jelent meg

A teljesítményadatokat még nem kell megerősíteni, mivel a cég mérnökei csak csak aláírják az autó alvázának beállítását. De még ha a tizenöt tizenegy formatervezés nem is frissít az erőfeszítésre, az újragondolt 914 -ben sokkal több mint háromszoros lesz az eredeti autó ereje. A hagyományos 987 Cayman S kimenete 291 lóerő és 340 nm nyomaték volt.
Ez az újjáélesztett 914 sokkal több lesz, mint egy görkorcsolyához rögzített rakéta. Tizenöt tizenegy terv, hogy illeszkedjen a nagyobb szellőztető tárcsákhoz, a négydugattyú Brembo féknyereghez és néhány alváz-megerősítő lemezhez, hogy segítse az extra energiát. A cég kölcsönvette a kajmán felfüggesztési architektúráját is, javítva azt néhány, manuálisan állítható coilover -rel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *