Az Alfa Mito, valamint a Giulietta frissített új Trim -szintekkel

. Az Alfa Romeo két új Trim -szintet mutatott be, hogy új életet lélegezzen a Giulietta -ban, valamint a mito -tartományokban. A Giulietta kap egy Racier Sprint Speciale Trim -et, míg mindkét járművet a Luxury hozzáadására összpontosítják a Colezione Topping Collione Trim -ben.
A Sprint Speciale (23 320 GBP -tól) a rutin sprint kialakításának javítása, valamint a sport felfüggesztés, a Brembo fékek, a 17in könnyűfém kerekek, a Quadrifoglio sportülések és az alumíniumpedálok. Az extra készlet magában foglalja a kettős zóna klímaberendezést, a hátsó parkolóérzékelőket, a sebességtartó automatát, az ezüst facia burkolatát, valamint az Alfa „láthatósági csomagját”.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb Superminis 2015
A Giulietta sprint-specifikát az 1,4 literes TB Multiair 148BHP-os benzinnel lehet rendelkezni, amely egy alapvető hatsebességű kézikönyvhez vagy TCT Twin Grasp Auto-hoz illesztett, míg a 2,0 JTDM-2 dízelhez hasonlóan 148 lóerővel vagy 173 lóerővel, 24,180 GBP-től ára.
A Range-Topping Collione verzió sokkal elegánsabb élményt nyújt. A Mito Collione (17 660 fontból) 17 hüvelykes bronzhatású könnyűfém kerekekkel, valamint megfelelő bronz ajtó tükrökkel van felszerelve. A Mito fényszóróit és hátsó lámpáit szatén-effektusos környékekkel vannak felszerelve.
A Mito kabin előnyei a bőr burkolatából, a collione ruhából, az UConnect NAV infotainment rendszerből, a TomTom navigációval, a DAB rádióval, valamint az osztott hátsó ülésekkel. A formatervezés még jobban megkülönbözteti a fajta többi részétől, barna varrással, a lapos fenekű kormánykerékhez, a fogaskerékhez, valamint a kézifékhez.
• Most a legfinomabb ferdehátúkat vásárolhatja meg
A Mito-ban kínált motorok a 0,9 literes Twinair Turbo benzin, amely 104 lóerős, valamint egy 1,4 literes turbó benzinet készít. Az 1.4 -et alapkivitelben a TCT autódobozával felszerelték.
A meglévő speciális burkolat hozzáadásával a Giulietta Colezione (24 820 GBP -tól) egy fényes fekete tetőfedő rendszert ad hozzá megfelelő ajtó tükrökkel, elülső és hátsó parkolóérzékelőkkel, valamint új 18 -os könnyűfém kerekekkel. A kabin Collegione fűtött bőr üléseket, DAB rádiót, valamint egy 6.5 hüvelykes UConnect navigációs rendszert kap.
Egy benzin, valamint két dízelüzemű motor biztosítja ezen a vágási szinten; 1,4 literes TB Multiair Turbo 168 lóerő. Ugyanígy biztosítja a 2,0 JTDM-2 dízelmotor mindkét verzióját.
Szerezd meg itt a legújabb Alfa Romeo híreket …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *