Uncategorized

Hivatalos: 400 munkahelyet, amelyeket a Mini Oxford Plant -ban

vágni kell, az elkövetkező hetekben körülbelül 400 munkahelyet kell vágni az Oxford -i Mini üzemben, a csökkentett ügyfelek igénye miatt, azt megerősítették.
Október közepére a gyár három műszakos mintáról két műszaki mintára mozog, miközben a hét öt napján folytatódik. A Mini Oxfordnak 4000 alkalmazottja van, ebből 950 ügynökség alapon dolgozik. Ezek közül 400 várhatóan elveszíti munkáját a váltási minták közelgő változásának eredményeként.

A mini elektromos termelés 11 000 egység mérföldkövet halad át

Bob Shankly, a Mini Oxford humánerőforrás-igazgatója elmondta: „A COVID-19 pandémiája jelentős hatást gyakorolt ​​az ügyfelek igényére, és, mint más autóipari gyártókhoz hasonlóan, a 2020-as mennyiségi előrejelzésünknek ennek megfelelően kellett változniuk.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

„Ezért nehéz döntést hoztunk az októberi Mini Plant Oxford -i műszakmintáink módosítására. Ez biztosítja nekünk azt a rugalmasságot, amelyet a globális piacok fejleményei szerint rövid és középtávon adaptálnunk kell a termelésünknek.
„Döntésünket a szakszervezeti képviselőkkel folytatott szoros megbeszélés után hozták meg, és tisztában vagyunk azzal, hogy terveink bizonytalan és aggasztó idő alatt befolyásolják az embereket.

Mini elektromos áttekintés

“Arra törekedtünk, hogy minél több munkát védjünk, miközben megteszünk a szükséges lépéseket az üzleti stabilitás biztosítása érdekében, az ingatag és kiszámíthatatlan piaci körülmények ezen időszakának fényében.”
A tavalyi évben a kétségeket a Mini Oxford jövőjére vetítették, amikor a BMW igazgatósági tagja, Peter Schwarzenbauer elmondta a Sky News -nak, hogy a cégnek „figyelembe kell vennie” a mini produkciót az Egyesült Királyságból a Brexit után, az EU -n kívüli költségek eredményeként.
Schwarzenbauer azt is elmondta a Reutersnek, hogy a Brexit No Deal Brexit eredményeként a BMW motorgyártását a Warwickshire -i Hams Hallban található márka üzeméből az osztrák Steyrbe helyezik.
Mivel a Brexit átmeneti időszak december 31 -én véget ér, és nincs szabad kereskedelmi megállapodás, mégis meg nem érthető, még nem kell látni, hogy a Mini jövője Oxfordban biztonságos -e vagy sem.
További hírek és vélemények a Mini -ről, olvassa el a dedikált hub oldalunkat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *