Uncategorized

A Mercedes-AMG GT3 legutóbb 6,2 literes V8

viharos kirándulása volt, csak idő kérdése volt, hogy a Mercedes elindította a közúti AMG GT Supercar-ot, és megadta a GT3 Racing Championship kezelést. A genfi ​​motoros kiállításon az AMG GT3 jelzi a cég természetesen szívó 6,2 literes V8-as megjelenését.
Az AMG GT3 Track Monster 2015 végéig a világ minden tájáról eljuttatva az ügyfélverseny csapatainak kiszállítására. Ez átveszi a rendkívül sikeres SLS-alapú versenyzőt, és utal egy lehetséges útmodellre, hogy versenyezzenek a Porsche 911 GT3-ra.
9

Mióta az AMG 2010 -ben megkezdte versenytámogatási programját, az SLS AMG GT3 182 általános győzelmet, 98 pólus pozíciót és 930 legjobb 10 pozíciót ért el. Tehát az AMG GT3 -nak egy kiemelkedő foglalkozása van, hogy megfeleljen, és a Mercedes azt a törekvést fejezi ki, hogy “a játék legjobbját legyőzze”.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A legnagyobb hír az, hogy a cég átviszi a régi, természetesen szívható 6,2 literes V8-at az SLS-ből, ahelyett, hogy az AMG GT 4,0 literes Biturbo V8-ját újból felépítené a versenyzési követelmények miatt. Sokkal több, mint valószínű, hogy a GT3 lesz a legendás hajtómű utolsó pihenőhelye, amely szinte az AMG régi úti autójában megtalálható.
9

Ez a motor 552 lóerőt produkált a régi Racing SLS-ben, egy hatsebességes szekvenciális sebességváltóhoz párosulva, és csak körülbelül 1350 kg körül kellett szállnia. A Mercedes még nem fedte fel az AMG GT3 teljes specifikációját vagy teljesítmény -statisztikáját, de elvárjuk, hogy nagyjából hasonló maradjanak a régi autóhoz.
Az AMG GT3 a közúti autó alumínium űrkeretén is hordoz, de a könnyű alkatrészek és az összes felesleges luxus eltávolítása jelentős súlycsökkentést jelez. Szélesebb testet és pályát, valamint nagyobb levegőbevitelt is kap, valamint egy jelentős Aerofoil hátsó szárnyat és diffúzorot, amely drasztikusan növeli az aerodinamikát.
A belső tér olyan alapvető, mint amire számíthat, összetett verseny-spec digitális eszközökkel, a középkonzol kapcsolóinak és a szénszálas iránymutatási vödör ülésekkel. Noha a Mercedes nem erősítette meg semmit, lehetséges, hogy sokkal több kemény AMG GT -t láthatunk a 2016 -os láthatáron.

Mit gondolsz a Mercedes-AMG GT3-ról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *