A BMW i8 protonikus fagyasztott fekete és sárga speciális kiadásokat kap

A BMW egy új Special Edition i8 -ot mutatott be, amelyet áprilisban eladásra állítanak, miután debütált a közelgő Genfi Autószalonon.
Ez egy újabb „protonikus” kiegészítés az i8 sorozathoz, amelyet az i8 Protonic Frozen Black Edition néven ismertek, és mint az i8 Protonic Red, amelyet tavaly ebben az időben mutatott be, egy speciális színsémával, valamint egy maroknyi egyedi stíluscsípéssel büszkélkedhet.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb hibrid autók
A fagyasztott fekete festék kivitelét a fényes fekete fascia betétekkel kombinálják, hogy sötét megjelenést készítsenek. A kabinban élénk sárga kontrasztos varrást találnak az üléseken és a középső konzolon, a protonikus fagyasztott fekete betűk mellett az ajtókon.
Ez nem az egyetlen speciális kiadás az i8 -ra a kártyákon 2017 -ben – a BMW egy protonikus fagyasztott sárga kiadást is feltárt, és színes fröccsenést adott az i8 -as palettához, élénk sárga festékkel.
6

Ahogy az várható volt, az autó mechanikusan nem változik, egy 1,5 literes háromhengeres benzinmotor és az első kerekeket vezető elektromos motorral kombinálva kombinált 357 lóerővel. Miközben igényelt 134,5mpg és 49 g/km CO2 -t küld.
A 2014 -ben kiadott jelenlegi I8 generáció továbbra is a BMW termékterveiben van, és a Roadster verzió valószínűleg megjelenik 2018 -ban.
A protonikus fagyasztott fekete autó márciusban jelenik meg a BMW standján, a Genfben, más új kiadások mellett, mint például a Facelifted 4 sorozat és az új 5 sorozatú turné.
Melyik új színt szereti az i8 -on? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *