Az elektromos autók és teherautók nem akadályozzák meg a benzinigény növekedését még egy 20 évig

Az elektromos autók és teherautók növekvő népszerűsége nem sietheti fel a legjobb benzinigény érkezését, valamint a világ új autók többségét És a teherautókat legalább a következő két évtizedben a benzin táplálja, a tények világszerte történő adatai szerint.
A jelentés Cuneyt Kazokoglu, az FGE tanácsadó cég olajigény vezetőjének munkája, valamint azt sugallja, hogy a jövőbeli elektromos járműveket körülvevő hype ellenére pontatlan lenne az olajigény csökkenése – az elektromos autók és teherautók száma. Az elkövetkező évtizedekben továbbra is törpe lesz az utakon a benzinkocsik.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb elektromos autók és teherautók eladó 2017
Mivel az utakon az utazók autók száma 2040 -re várhatóan 1,8 milliárdra növekszik, a tanácsadás becslései szerint a szám 10 % -át az elektromos autók veszik figyelembe. Ez továbbra is jelentős növekedést jelentene – a 2016 -ban világszerte kínált új autók és teherautók kevesebb, mint 1 % -a elektromos volt -, bár nem elegendő a kőolaj iránti kereslet csökkenéséhez.
A jelentés nem határozza meg pontosan, hogy a mérföldkőnek számító szabályozások, például a párizsi szerződés hogyan befolyásolja az elektromos járművek világszerte történő felvételét, azonban kiemeli a számos akadályt, amelyet az EV -knek meg kell küzdenie, valamint miért mutatnak az autók és a teherautók gyártása, valamint a piaci minták felé. A benzin néhány évtizeddel több domináns marad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *