Uncategorized

Új 2020 -as Hyundai i30 Facelift: Az Egyesült Királyság költségei, valamint a

kitett specifikációk ellenőrizték a nemrégiben arcköltségeket, valamint a nemrégiben készült facelifted i30 -ra vonatkozó specifikációkat. Az Egyesült Királyságban eladásra kerül, az ára 20 695 fontból származik, ötajtós ferdehátú, négyajtós kupé gyorscsoportjával, valamint a Tourer Estate Designs-rel.
Ez a 20 695 GBP-es költség azonosítja a belépő szintű SE Link ferdehátúhoz, egy 1,0 literes turbófeltöltős háromhengeres motorral, amely 118 lóerővel rendelkezik. A Tourer 21 445 GBP-ről indul, pontosan ugyanazzal a kivitel/motor kombinációval, míg a Rakish Fastback-et kizárólag elegáns N-vonalú burkolatban használják, 157 lóerővel, 1,5 literes négyhengeres motorral.

A 10 legszebb háztartási autó és teherautó 2022 -ig szerezhető

Új Hyundai i30 Facelift: Design
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A harmadik generációs formatervezés frissítéseket kapott annak érdekében, hogy a formatervezés friss maradjon a Ford Focus, valamint az új Volkswagen golf versenyével kapcsolatos versenyen.
Belül és kifelé, az i30 -as stílusmódosítások finomak. Kívülről a legszembetűnőbb módosítások az elülső részén jönnek, ahol egy új lökhárító stílus szélesebb, sokkal formájú rács alatt áll, valamint az új fényszóró -egységek funkciója LED futó lámpák.
Ezúttal azonban nagyobb a különbség a rutin minták, valamint az elegáns N vonal kivitel között. A fajta többi része eltérő formát kap a rács számára, valamint további krómcsomagok a kissé osztályosabb megjelenés érdekében.
25

A hátul körül az egyetlen valódi módosítás a hátsó lámpáknál érkezik, amelyek most a LED grafikájának funkcionálnak. Új 17-, valamint 18 hüvelykes kerekes stílusokat kínálnak, míg három új festékkel készül, amelyek közül választhat, beleértve a képeken látható „Sunset Red” -t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *