Vezetési teszt frissítés a kézikönyv sebességváltójának

védelme érdekében. A jelen rendeletek csak lehetővé teszik az emberek számára, hogy kézikönyv autókat és teherautókat vezessenek, ha kézikönyvben végezték el vezetési tesztet, ám ez a vége fokozatosan kihívást jelent, mivel a hibrid, valamint az elektromos autók és teherautók a normáknak bizonyultak, mivel ezek az autók széles körben jönnek. automatikus sebességváltók.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A vezetési tesztet utoljára 2018-ban frissítették, amikor a kiegészítések tartalmazzák a SAT-NAV felhasználásának képességének értékelését. A sofőr, valamint az autóigényes társaság (DVSA), amely kezeli a tesztet, valamint a vizsgáztatókat, azt mondta a CAR -nak, hogy felfedte, hogy megvizsgálta, hogy milyen módosításokat kell elvégezni az elektromos elektromos természet, valamint a hibrid autók és teherautók megjelenítésére. összehasonlítva a benzinnel és a dízel társaikkal.

“Az elektromos váltásunk hamarosan elveszett művészetévé teszi a vezetési kézikönyv autókat és teherautókat”

Gordon Witherspoon, a DVSA vezetõ vezérlõ helyettese kijelentette, hogy szervezete folyamatosan értékeli a tesztet, hogy „figyelembe vegye a technológiai módosításokat, a vezetési szokások, az irányelvek és az autópálya -infrastruktúra”. Hozzátette, hogy a DVSA „már megkezdte az elektromos autók sofőrre, valamint a versenyzői oktatásra gyakorolt ​​hatását, valamint az értékelést, valamint az bármilyen módosítás megtervezését, amelyre az autótípus ezen eltolódása, valamint a felhasználásra szükség lesz . ””
Az új hagyományos benzin, valamint a dízel autók és teherautók értékesítését 2030-ban betiltják, a hibridek, amelyek megfelelnek a 2035-ben. Általában újabb modellekként sok tanulót valószínűleg kb. Egy évtized alatt tanítanak az automatizában. A jelöltek felhasználhatják saját kézikönyvi autóikat, vagy a vezetési intézmények kézikönyvet kínálhatnak azok számára, akik kézikönyvvizsgálatot akarnak elvégezni, ám a tanulók millióinak alapértelmezett értéke automatikusan látszik. Ez az új sofőröket hagyja, hogy nem képesek számos közös „első” autót vezetni, amelyek manapság általában kézikönyvek. A tradicionális autók és teherautók kézikönyvdobozokkal hasonlóan korlátozzák a jövő generációit, ha a jogszabályokat nem frissítik.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *