A Kia Juke rivális kiderült

Kia négy teaser képet mutatott be egy új kis kereszteződés koncepciójáról, amely a Nissan Juke riválisát áttekinti. A koncepciónak még nincs név, de Kia megerősítette, hogy a márciusban a Genfi Autószalonon debütál a világon.
A sajtóközleményben „provokatív és ragadozó új városi koncepciókocsinak” nevezve, a Kia új babájának nem csak a Juke-nak kell lennie, hogy kezelje a termelést, hanem egy sor B-szegmens kereszteződést, amely hamarosan megérkezik a bemutatótermekbe. Ide tartoznak a Peugeot 2008, a Renault Captur és egy új Honda jazz-alapú crossover, amelyet a Detroit Autószalonon mutatnak be a hónap elején.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

És egy produkciós verzió hihetetlenül valószínűnek tűnik, használva a piaci trendeket és a KIA jelenlegi felállását útmutatóként. A B-szegmensben a KIA már eladja a Rio-t és a Vengát, de bár a Supermini MPV értékesítése lassul, a kompakt keresztezések értékesítése a tetőn megy keresztül, így ez az új irány.
Kia szerint a koncepció szerepel: „A vállalat aláírása tigris-orr, amely rosszindulatú, mégis barátságos, rácsos és fényszóró-elrendezést jelent, erős stílusú vonalakkal párosítva, amelyek minden szögből sebességet és energiát adnak ki”.
A szokatlan megvilágítás ellenére a tervek nagy része egyértelműen látható, beleértve a keskeny rácsot, amely az elülső fényszórókba keveredik, egy pár sportos motorháztető szellőzőnyílás és a teljes szélességű hátsó lámpák is. Noha a koncepciónak három ajtós elrendezése van, várja el, hogy a termelési modell öthez tartozik.
Sokkal több részlete és képe lesz, amikor a Kia 2013. március 5 -én a Genfi Show -n dobja le az autót.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *