Új Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition Bevezette

Egy új, korlátozott kiadású Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition elindult, különféle belső és külső stílusú funkciókkal, amelyeket az 50 -es évek Porsche sportautója és teherautója befolyásolt, az 50 -es évek során A 60 -as évek, a 70 -es évek, valamint a 80 -as évek.
A Különleges Edition Design az Egyesült Királyságban eladó, ára 136 643 £ -tól, az első szállítás pedig ősszel jelenik meg. A termelés globálisan mindössze 992 példára korlátozódik, hogy megfeleljen a jelen 911 -es generációs belsőépítészeti rövidítésnek.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A speciális kiadású kialakítás vizuális módosításai között szerepel egy új „Porsche Heritage” embléma a poggyászrács rácsán, az új középső lock könnyűfém kerekek, valamint egy egyedi fehér színű, egy pár lándzsa alakú grafikával az első szárnyakhoz – A Porsche államok hasonlóak a cég korai versenyautóinak és teherautóinak – plusz ajtó -matricák, valamint versenyszámok. A Targa Heritage Edition szintén pontosan ugyanazt a Porsche jelvénystílust használja, amelyet az 1963 -as 911 -en használtak.
18

Ennek a korlátozott kiadásnak a belseje 911 Targa hasonlóan nosztalgikus kialakítású, kéttónusú bézs, valamint piros (vagy opcionálisan fekete) bőr kárpitozással, kordbársony ülésekkel és ajtó díszítéssel, valamint a klasszikus megjelenésű analóg rev- mellett. pult, valamint a műszerfalra szerelt stopper. Ugyanígy van egy egyedülálló plakk az utazási oldalsó kötőjelben, amely számol minden példát.
Mint a Common 911 Targa 4S, a Heritage Edition-t egy turbófeltöltéssel ellátott, 3,0 literes lapos-hat, amely 444 lóerővel és 530 nm nyomatékkal rendelkezik-a speciális kiadású sportautók és teherautó 0–62 mph-os 3,6 másodperces időt biztosítva. 189 mph maximális sebességként. Az energiát mind a négy kerékre egy nyolc sebességű PDK dupla tengelykapcsoló sebességváltó segítségével küldjük el.
A Porsche Style szintén korlátozott kiadású órát készített a Targa Heritage Edition kiegészítésére. Az autóhoz hasonlóan, csak 992 egységre korlátozódik-valamint pontosan ugyanazt a stílusot osztja meg, mint az autó analóg mérőeszközei, fekete órával, foszfor-öko-barát kiemelésekkel, valamint olyan kezekkel, amelyek úgy néznek ki, mint az autó Rev-Counter-nek tű.
Mit készít a Korlátozott kiadásból a Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition? Értsük meg a megjegyzés szakaszban…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *