Mini Vision Urbanaut Working Concept Car

Tiny a Vision Urbanaut koncepciójává vált-egy rendkívül futurisztikus emberek mozgatási szempontja a cég következő generációjának, teljesen elektromos modelleinek, 2023-ból érkezve az új apró nyílással.
Ez lesz a Mini középpontja a július 1-jén, a müncheni digitális-élet-tervezési konferencián, ahol a résztvevőket meghívják, hogy látják a koncepcióautó belsejében található radikális ötleteket valódi. A Tiny szerint a koncepció a prototípus -szabvány közelében épül, és meghajtható.

A legjobb emberek fuvarozók és MPV -k 2022

„Fejlesztettünk egy ötletet, az Urbanaut apró látomásával arról, hogy miként tudjuk elviselni az apró tulajdonságokat – mint itt, a„ tér okos használatára ”összpontosítva – a mobilitás jövőjébe, és tipikusan apró módon értelmezzük őket – magyarázta Bernd Körber apró főnöke.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A koncepció teljesen elektromos, magában foglalja az autonóm technológiát, és megmutatja, hogy az apró lehet maximalizálni a belső tereket a kompakt autók számára.
18

Az Urbanuat kinézete nem különbözik attól, amit korábban a Mini -től láttunk. Kicsit hosszabb, mint a mai Countryman Crossover, de lényegesen magasabb, és szinte MPV-szerű. Vannak azonban ismerős tervezési útmutatások, például a Mini fényszóróinak digitális értelmezése és az elülső oldalon található rácskombináció.
Oliver Heilmer, a Tiny Design vezetője elmondta: „A Tiny Designnál úgy gondoljuk, hogy a Tiny Vision Urbanaut mögött meghúzódó általános koncepció megértésének legjobb módja az, ha megtapasztaljuk. A tér érzése és az innovatív anyagok csak azt kérik, hogy fedezzék fel. Ezért nagyon fontos számunkra nagyon fontos, hogy a kezdetektől kezdve elkészítsük az apró Vision Urbanaut fizikai modelljét. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *