Uncategorized

Az új DS teljesítményvonal, amelyet a Sportier Styling

bemutatott, a DS megfelel az új DS 3 teljesítményű forró nyílás bemutatásának, néhány Racy Styling frissítéssel a teljes autók számára. A Performance Line Trim egy kis stílusos megjelenést biztosít, alacsonyabb költséggel, mechanikus frissítések nélkül.
A DS Performance Line Trim-et a DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4, valamint a DS 5-en kínálják, valamint az összes mintát a kéttónusú fekete blody, valamint a különféle testfestékek választása jelöli. Fekete, valamint a Carmine Red Wheels, az ajtó tükrök, valamint a jelvények teljes megjelenése.
4

Belül, az új szemcsés bőr, valamint a színkóddal kódolt, túlfutási célokkal rendelkező dynamica szövet stílus hozzáadását célozza meg, bár erről még nem adtak ki képet. Az összes DS Performance Line Designs a legfrissebb érintőképernyő -infotainment rendszert működteti, az Apple CarPlay, a MirrorLink és a DS -hez kapcsolódó szolgáltatásokkal.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A DS teljesítményvonal -tartományában nem fedték fel az Egyesült Királyság költségeit, azonban azt várja el, hogy a meglévő burkolat -tartományok teteje felé üljön.
Vásárolna egy DS Performance Line autót? Értsük meg alább!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *