Uncategorized

A Volkswagen most a világ legnagyobb autógyártója

lépés a Toyota felett – már nem vagy a legnagyobb gyerek az autó építőelemén. Ennek oka az, hogy a Volkswagen Group felülmúlta a japán márkát, hogy a világ legnagyobb autógyártójává váljon. A Volkswagen és az ahhoz kapcsolódó márkák (Audi, Skoda, Seat és Porsche) 10,31 millió autót hozott létre 2016 -ban, szemben a Toyota 10,18 millióval.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A Volkswagen eladásai sokkal több mint 12% -kal erősítették meg Kínában, ami kétségtelenül hozzájárult a globális 3,8% -os értékesítési lendülethez. A Toyota ezzel szemben 2016 -ban mindössze 0,2% -os növekedést végzett.
• A Volkswagen kibocsátási botránya: A legfrissebb hír
Ezek a fantasztikus figurák annak ellenére, hogy a Volkswagen erősítő dízelgate -válságát erősítik meg, amely most már meghosszabbodott a vállalat, amely az Egyesült Államokban nem megfelelő autókat kap.
• Nagyon népszerű autók és teherautók az Egyesült Királyságban 2016 -ban
A Volkswagens továbbra is erős eladók maradnak az Egyesült Királyságban, annak ellenére, hogy az elégedetlen dízelmotorok veszélyeztetik az osztálykezelési pert. A csoport három terméke – a golf, a póló és az Audi A3 – 2016 -ban az Egyesült Királyságban az Egyesült Királyságban a tíz legjobban népszerű autóban és teherautóban volt, még a Dieselgate utáni erős értékesítési adatok közzététele. A VW más piacokra is lépett be – például Svédországban, ahol a golf az új gépjármű -értékesítési táblázatok tetején állt, és a Volvo -t évtizedek óta először dobta el a legfontosabb helyről.
Más piacokon, ahol a Volkswagen termékek túlnyomórészt benzin, például Kína, a botrány hatása még kevésbé volt érezve.
Kaptál egy Volkswagen terméket 2016 -ban? Tudassa velünk, mit gondol az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *